Beautiful People team
Μια ιδιαίτερα προσωπική τοποθέτηση έκανε η Αθηνά Οικονομάκου, απαντώντας σε επικρίσεις και σχόλια που, όπως η ίδια αναφέρει, έχει δεχθεί κατά καιρούς για τη σχέση της με τα παιδιά της και για το γεγονός ότι δεν τα προβάλλει συχνά μέσα από τα social media.
Η τοποθέτησή της έρχεται σε μια περίοδο κατά την οποία υπάρχει έντονη δημοσιότητα γύρω από την προσωπική ζωή του πρώην συζύγου της, Φίλιππου Μιχόπουλου, και τη σχέση του με την Κωνσταντίνα Ευριπίδου.
Η Οικονομάκου δεν επιβεβαίωσε ούτε σχολίασε κάποιον επικείμενο γάμο Μιχόπουλου – Ευριπίδου. Η δική της δημόσια παρέμβαση αφορούσε πρωτίστως τα παιδιά της και την απόφασή της να προστατεύει την καθημερινότητά τους από την υπερβολική έκθεση.
«Έχω κατηγορηθεί ότι παραμελώ τα παιδιά μου»
Η Αθηνά Οικονομάκου εξήγησε ότι αυτό που εμφανίζεται στους λογαριασμούς της στα social media αποτελεί μόνο ένα μέρος της πραγματικής ζωής της.
Όπως ανέφερε, έχει φτάσει στο σημείο να δέχεται κατηγορίες ότι παραμελεί τα παιδιά της, ακριβώς επειδή δεν δημοσιεύει συστηματικά κοινές τους στιγμές.
Η ίδια ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για συνειδητή επιλογή.
Δεν θέλει η καθημερινότητα των παιδιών της να αποτελεί περιεχόμενο για τα social media και υποστήριξε ότι θα μπορούσε ακόμη και να έχει οικονομικό όφελος εάν επέλεγε να τα προβάλλει περισσότερο, όμως δεν επιθυμεί να ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο.
Η ουσία όσων είπε είναι ξεκάθαρη: το γεγονός ότι οι followers της δεν βλέπουν συνεχώς τα παιδιά της δεν σημαίνει ότι γνωρίζουν πόσο χρόνο περνά μαζί τους ή πώς είναι η οικογενειακή καθημερινότητά της.
Τι συμβαίνει με Μιχόπουλο – Ευριπίδου
Την ίδια ώρα, δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών αναφέρονται στο ενδεχόμενο η σχέση του Φίλιππου Μιχόπουλου με την Κωνσταντίνα Ευριπίδου να προχωρήσει σε επόμενο στάδιο.
Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, όταν είχε ερωτηθεί για το ενδεχόμενο συγκατοίκησης και γάμου, δεν είχε ανακοινώσει κάποια συγκεκριμένη απόφαση. Είχε εξηγήσει ότι τέτοιες συζητήσεις υπάρχουν σε μια σχέση, αλλά θεωρεί ότι όλα πρέπει να έρχονται στον κατάλληλο χρόνο και χωρίς πίεση.
Η νέα ζωή μετά το διαζύγιο
Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος ανακοίνωσαν από κοινού τον χωρισμό τους τον Απρίλιο του 2024, έπειτα από δέκα χρόνια κοινής πορείας και επτά χρόνια γάμου. Μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.
Έκτοτε και οι δύο έχουν προχωρήσει στην προσωπική τους ζωή. Η Οικονομάκου έχει μιλήσει δημόσια για τη νέα σελίδα στη ζωή της και τη σχέση της με τον Μπρούνο Τσερέλα, ενώ έχει αναφερθεί και στο πόσο γρήγορα αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τη νέα της σχέση μετά το διαζύγιο.
Αυτή τη φορά, πάντως, το μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν διαφορετικό: η εικόνα των social media δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως απόδειξη για το τι συμβαίνει μέσα σε μια οικογένεια.
Και κυρίως, η ίδια εμφανίζεται αποφασισμένη να διατηρήσει ένα σαφές όριο ανάμεσα στη δημόσια εικόνα της και στην καθημερινότητα των παιδιών της.
athinao1konomakou Αυτά και καληνύχτα σας
πρωτότυπος ήχος - Athina Oikonomakou
- Φίλιππος Μιχόπουλος: Αυτές τις μέρες τις περνάει με τα παιδιά του
- Ευριπίδου - Μιχόπουλος: Ρομαντικές διακοπές στην ειδυλλιακή Σαντορίνη
- Κωνσταντίνα Ευριπίδου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Είναι στα καλύτερά τους
- Ευριπίδου – Μιχόπουλος: Οικογενειακή απόδραση με τα παιδιά τους!
- Ευριπίδου– Μιχόπουλος: Full in love στην Μύκονο




























