ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαμός στο Survivor: Έδιωξαν Ασημίνα Χατζηανδρέου και Κατερίνα Δαλάκα!

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Το επεισόδιο του Survivor, που όλοι περιμέναμε, προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (31/01) μετά την προβολή του τρέιλερ, στο οποίο φαινόταν ο Νίκος Μπαρτζής να αποκαλύπτει ότι έπιασε παίχτη με κινητό!

Τελικά επρόκειτο για την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα, οι οποίες ήρθαν σε επαφή με έναν άνθρωπο στην ζούγκλα και τους έδωσε κινητό. Μετά την αποκάλυψη αυτή, πραγματοποιήθηκε έκτακτο συμβούλιο για όλες τις εξελίξεις και έγινε έρευνα από την παραγωγή, η οποία και πήρε την απόφαση, που ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός.

Το πόρισμα ήταν το εξής: «Μετά από την μαρτυρία του Νίκου, μιλήσαμε με αρκετό κόσμο. Ήμασταν υποχρεωμένοι, γιατί αυτή η κατηγορία είναι πολύ σοβαρή κι έχει γίνει μια συμφωνία ανάμεσα σε όλους μας, ότι τέτοιου τύπου κατηγορίες θα πρέπει να ελέγχονται, για να μπορούμε, να ξέρουμε, αν ο ισχυρισμός του Νίκου αυτήν την στιγμή ή οποιουδήποτε άλλου, είναι αληθής ή όχι. Είναι μια κατηγορία, που μπορεί να οδηγήσει παίκτες εκτός παιχνιδιού. [...] Δεν το αφήσαμε έτσι φυσικά. Έπειτα από έρευνα που κάναμε κι ήρθαμε σε επαφή με αρκετά άτομα, είμαι στην θέση να σας πω ότι ο ισχυρισμός του Νίκου Μπάρτζη επιβεβαιώθηκε. Βρήκαμε τον συγκεκριμένο άνθρωπο, ο οποίος έκανε αυτήν την κίνηση κι έδωσε το κινητό του στην Ασημίνα και στην Κατερίνα. Αφού επιβεβαιώθηκε, πήραμε την απόφασή μας κι όπως είδατε η Ασημίνα κι η Κατερίνα είναι πλέον εκτός Survivor».

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

 

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση