ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στήνουν στον τοίχο την Αθηνά Ωνάση: «Είναι αχάριστη και...»

Σοκ με τη «χρυσή» κληρονόμο!

Ήταν κοντά στην Αθηνά Ωνάση για 20 ολόκληρα χρόνια. Στο τέλος, δήλωσε απογοητευμένος μαζί της. Ο λόγος για τον επί χρόνια συνεργάτη της οικογένειας Αλέξη Μανθεάκη, ο οποίος είχε μιλήσει για τη χρυσή κληρονόμο.

«Διακόπτω για πάντα τη σχέση μου με την Αθηνά. Είναι αχάριστη και άπονη, γιατί τη χρειάστηκα μια φορά στα 20 χρόνια της σχέσης μας, εξαιτίας ενός πολύ σοβαρού χειρουργείου που έκανε η σύζυγός μου και εκείνη μου γύρισε την πλάτη. Έμαθα, μάλιστα, ότι τσαντίστηκε που τόλμησα να ζητήσω τη συμπαράστασή της! Από τη μια έχω δεχθεί πολλά μηνύματα από την ίδια και τον δικηγόρο της, με τα οποία με ευχαριστούν για τη μεγάλη βοήθεια που της προσέφερα στο διαζύγιό της… Από την άλλη, όταν της ζητάω μια προσωπική χάρη, μου συμπεριφέρεται με τον χειρότερο τρόπο. 

Ξέρεις τι είναι η γυναίκα σου να παλεύει για τη ζωή της στο χειρουργείο, εγώ να στέλνω από το διπλανό δωμάτιο προσωπικό μήνυμα στην Αθηνά για βοήθεια κι εκείνη, όχι μόνο να αδιαφορεί, αλλά να μου λέει ''ούτε ένα ευρώ'' μέσω του δικηγόρου της;

Πληγώθηκα τόσο πολύ, γιατί συνειδητοποίησα πως 20 χρόνια από τη ζωή μου πήγαν τελικά χαμένα… Γι' αυτό μετά την περιπέτεια τον Νοέμβριο του 2017 έστειλα ένα email στο δικηγόρο της και του ανακοίνωσα ότι για μένα η σχέση μου με την Αθηνά, που έχει μια καρδιά από πέτρα, τελειώνει εδώ. Ότι δε θέλω καμιά επαφή, πλέον, μαζί της και να μη σκεφτεί ποτέ να με ενοχλήσει. Κλείνω εδώ το κεφάλαιο Αθηνά Ωνάσση!», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αλέξης Μανθεάκης.

Πηγή: athensmagazine.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση