ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στέλιος Διονυσίου: «Μακάρι να κάνω τη μισή καριέρα απ’ ό,τι έκανε ο πατέρας μου»

«Ήταν αξεπέραστος, θεωρώ ότι ήταν ο μεγαλύτερος τραγουδιστής της Ελλάδας»

Για τον πατέρα του, Στράτο Διονυσίου, τη συνεργασία του με τη Μαρινέλλα, τις δύσκολες στιγμές στην επαγγελματική του πορεία και όχι μόνο μίλησε πρόσφατα ο Στέλιος Διονυσίου στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα».

Στην έναρξη της συνέντευξής του, ο καλλιτε΄χνης αναφέρθηκε στις δυσάρεστες στιγμές που βίωσε κατά καιρούς στον χώρο της μουσικής, σημειώνοντας: «Υπήρχαν βράδια που γυρνούσα σπίτι και έκλαιγα λόγω των άσχημων συνεργασιών. Αλλά αυτά τα αφήνουμε πίσω».

Ακολούθως, μιλώντας για τον Στράτο Διονυσίου, τόνισε: «Ο πατέρας μου ήταν επαγγελματίας, με Ε κεφαλαίο. Δεν έχω γνωρίσει άλλον τόσο μεγάλο επαγγελματία. Τα ήθελε όλα στην τρίχα: το ντύσιμό του, την ορχήστρα του, να είναι όλοι περιποιημένοι. Κρατάω τις κλασικές πατρικές συμβουλές, να προσέχω τις παρέες μου, να μην μπλέκω, να μην καπνίζω κτλ. Πάντα όταν μιλάω για τον πατέρα μου συγκινούμαι, έχει φύγει 35 χρονιά από την ζωή, αλλά τον έχουμε καθημερινά, μέσα από τα τραγούδια του, μέσα από τις κουβέντες, μέσα από τις συνεντεύξεις του».

Σε άλλο σημείο, μιλώντας για το όνομά του και τις υψηλές προσδοκίες που υπάρχουν γύρω από αυτό, ανέφερε: «Με φωνάζουν και με το όνομα του πατέρα μου και με του αδελφού μου, Άγγελου, οικογενειακό είναι, ακούω σε όλα τα ονόματα. Το επίθετό μου με βοήθησε στην αρχή, ο κόσμος ήταν σε περιέργεια "ποιος είναι ο νέος Διονυσίου που βγαίνει;", θεωρώ ότι ήταν πιο εύκολα. Αλλά όσο πέρναγαν τα χρόνια ο κόσμος είχε περισσότερες απαιτήσεις από κάποιον που λέγεται Διονυσίου, δεν θέλει να ακούει φτηνά τραγούδια, θέλει ωραίες κινήσεις και πιστεύω τα έχω καταφέρει. Εγώ το έχω πει μακάρι να κάνω τη μισή καριέρα απ’ ότι έκανε ο πατέρας μου. Ήταν αξεπέραστος, θεωρώ ότι ήταν ο μεγαλύτερος τραγουδιστής της Ελλάδας, όχι επειδή ήταν ο πατέρας μου, αλλά επειδή έτσι πιστευώ εγώ, έτσι το ακούω στα αυτιά μου».

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση