ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σταμάτης Γαρδέλης: Από το ψυχιατρείο στο κρατητήριο

«Με έχουν φθάσει στα όριά μου!» - Τι συνέβη;

Στο κρατητήριο στο Αιγάλεω βρίσκεται ο Σταμάτης Γαρδέλης και ο ίδιος μέσα από το Πρωινό αποκάλυψε τι συνέβη.

Αναλυτικότερα, ο ηθοποιός μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και αποκάλυψε ότι η κράτησή του αφορά σε διαμάχη για το οικόπεδο που βρίσκεται το σπίτι του, ενώ λίγο αργότερα η συνομιλία διεκόπη καθώς τους κατασχέθηκε το κινητό

«Δεν με βλέπω καλά! Από το ψυχιατρείο στο κρατητήριο… τι άλλο θα με βρει… Ζητάω να μάθω την αλήθεια… Οι ερωτήσεις μου ενοχλούν», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Σήμερα είχα μία εξέταση αντιρρήσεων δασικού χάρτη, εγώ επιμένω ότι το οικόπεδό μου δεν είναι δασικό, του διπλανού δεν είναι δασικό και το δικό μου είναι…»!

Ακολούθως, σημείωσε: «Με έχουν εξαφανίσει. Με έχουν φτάσει στα όριά μου αυτά τα πράγματα! Καλύτερα μέσα στο κρατητήριο… Δεν θα με φιμώσετε εμένα! Μου έχουν πάρει όλη μου τη ζωή, όλα μου τα λεφτά… Να μου πάρουν το σπίτι, έφτασα να μπω στο ψυχιατρείο… Χρωστάω στην εφορεία 80 χιλιάδες για ληξιπρόθεσμες οφειλές για ένα οικόπεδο που αγόρασα, το πήρα από το υποθηκοφυλακείο, το κάνω, το ράνω το δείχνω… Έχω χάσει τον ύπνο μου, πρέπει να λυθεί αυτή η ιστορία, έφτασα να έχω αυτοκτονικές τάσεις...»

 

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση