ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ηλιάδης - Γεωργίου: Νέο βίντεο αποκαλύπτει όλες τις χλιδάτες λεπτομέρειες του γάμου τους

Το επίσημο βίντεο από τον γάμο του Νίκου Ηλιάδη και της Αγγελίνας Γεωργίου

Δέσποινα Άσπρου

Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου το feed του Instagram μας γέμισε με υπέροχες και άκρως ρομαντικές φωτογραφίες από τον γάμο του Νίκου Ηλιάδη και της εκλεκτής της καρδιάς του, Αγγελίνας Γεωργίου, ο οποίος έλαβε χώρα στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία στην Λεμεσό, ενώ στην συνέχεια ακολούθησε δεξίωση σε χλιδάτο ξενοδοχείο της πόλης. Δύο περίπου ημέρες μετά το όμορφος γεγονός, κυκλοφόρησαν και το επίσημο βίντεο του γάμου του ζευγαριού, στο οποίο μεταξύ άλλων αποκαλύπτονται οι λαμπερές λεπτομέρειες της μεγάλης ημέρας του ζευγαριού.

Αναλυτικότερα, την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου δημοσιεύτηκε το teaser από το επίσημο βίντεο του γάμου του Νίκου και της Αγγελίνας και σε αυτό, είδαμε λεπτομέρειες από την αίθουσα του ξενοδοχείου όπου πραγματοποιήθηκε το dinner και η οποίαμ μεταμορφώθηκε σε ένα παραμυθένιο σκηνικό που θύμιζε κήπο.

Τριαντάφυλλα και τουλίπες είχαν εξέχουσα θέση, ενώ κεντρικά στοιχεία της γαμήλιας διακόσμησης αποτέλεσαν τα κεριά, ενώ μέσα από την διακόσμηση δινόταν η αίσθηση πως ο χώρος ήταν ένα ονειρικό σημείο στην φύση. Να σημειώσουμε πως την διακόσμηση επιμελήθηκε η ομάδα της Fresh Events.

Βλέποντας το εν λόγω βίντεο το οποίο δημοσίευσε ο λογαριασμός στο instagram @islandmemories, έγινε επίσης ξεκάθαρο πως οι καλεσμένοι πέρασαν υπέροχα, αφού μετά το δείπνο το κέφι απογειώθηκε και όλοι χόρευαν και διασκέδαζαν, με το σκηνικό να θυμίζει πάρτι σε νυχτερινό μαγαζί.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Island Memories (@islandmemoriescy)

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση