ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ρούλα Πισπιρίγκου: Το λάθος που την «πρόδωσε»

«Μαμά γιατί τρέμω;»

Η Ρούλα Πισπιρίγκου παραπλανούσε τους γιατρούς για τα επεισόδια της Τζωρτζίνας, όπως αποκάλυψε η Τασούλα Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Σε τέσσερα νοσοκομεία η Ρούλα Πισπιρίγκου προσπαθούσε να πείσει τους γιατρούς για τα επεισόδια με σπασμούς της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, την οποία κατηγορείται ότι σκότωσε με θανατηφόρα δόση κεταμίνης. Οι γιατροί, όμως, αυτά τα επεισόδια δεν τα είδαν ποτέ, γεγονός που τους είχε προβληματίσει.

Το λάθος που την «πρόδωσε» και ανακάλυψε η γιατρός του παιδιού στο Ωνάσειο
Ένα λάθος της μητέρας στην περιγραφή των επεισοδίων που πάθαινε το παιδί φαίνεται ότι θορύβησε τους παιδιάτρους. Όταν τον Ιούνιο η Τζωρτζίνα εισήχθη στο Ωνάσειο για να βάλει απινιδωτή, σε συζήτηση που είχε η Ρούλα με την παιδίατρο για τους σπασμούς της 9χρονης στο σπίτι, έκανε ένα λάθος το οποίο και εντόπισε η παιδίατρος και το ανέφερε στην κατάθεσή της.

Η κατάθεση της παιδιάτρου
«Μου είπε ότι η Τζωρτζίνα είχε ξανακάνει σπασμούς στο σπίτι τους στην Πάτρα και εξαιτίας αυτών των σπασμών πήγαν στο νοσοκομείο, όπου έπαθε η Τζωρτζίνα την ανακοπή. Όταν της ζήτησα να μου περιγράψει τη φύση του επεισοδίου, μου απάντησε ότι η Τζωρτζίνα έτρεμε και της είπε "Mαμά, κοίτα πως τρέμω. Γιατί τρέμω; Δεδομένου ότι αυτό δε συνιστά σπασμούς, γιατί σε γενικευμένους σπασμούς ο ασθενής δεν έχει επικοινωνία, ζήτησα να μου διευκρινίσει αν όντως το παιδί είχε επικοινωνία κατά το αναφερόμενο επεισόδιο σπασμών. Τότε, η μητέρα μου απάντησε πως αρχικά είχε επικοινωνία, την οποία στη συνέχεια απώλεσε» ανέφερε η παιδίατρος, Σταυρούλα Μπούντα, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου.

Το ψέμα της Ρούλας Πισπιρίγκου φάνηκε και η κατηγορούμενη προσπάθησε να το «μπαλώσει», ωστόσο δεν έπεισε την γιατρό.

Πηγή: fthis.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση