ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ποιος αποχώρησε από το χθεσινοβραδινό MasterChef;

Ιδιαίτερα φορτισμένη η αποχώρηση

Προς το τέλος φτάνει το MasterChef, με τους κριτές πλέον να είναι πιο αυστηροί στην κριτική τους όσον αφορά τις δυνατότητες των παικτών. Χθες βράδυ η Μαριάννα Πουλμέντη, η Μαρία Μπέη, ο Σταυρής Γεωργίου και ο Δημήτρης Μπέλλος κλήθηκαν να παρουσιάσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, στο πιάτο που τους έδειξαν οι κριτές, προκειμένου να διατηρήσουν τη θέση τους στο παιχνίδι.

Οι τέσσερις παίκτες έβαλαν τα δυνατά τους, εντούτοις, κάποιος εξ αυτούς θα έπρεπε να βρεθεί εκτός. Αυτή που δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές του παιχνιδιού, Πάνο Ιωανννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ήταν η Μαριάννα Πουλμέντη η οποία για δεύτερη φορά είδε την πόρτα της εξόδου.

«Βασικά είναι η δεύτερη φορά που αποχωρώ από το παιχνίδι. Να πω την αλήθεια δεν περίμενα πολλά πράγματα. Έχω την μαγειρική τρέλα, θέλω να πειραματιστώ πολύ, θέλω να μάθω και είμαι χαρούμενη που έφτασα μέχρι εδώ», ανέφερε, μεταξύ άλλων, μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος η παίκτρια, χωρίς να καταφέρει να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

X