Στην Super Κατερίνα ήταν καλεσμένος ο Πέτρος Λαγούτης το πρωί της Παρασκευής 6 Φεβρουαρίου, ο οποίος και μιλώντας στην Κατερίνα Καινούργιου επιβεβαίωσε τον χωρισμό του από την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ
Beautiful People team
Super Κατερίνα: Ο Πέτρος Λαγούτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου χθές 6/2 και μίλησε για διάφορα.
Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός επιβεβαίωσε τις φήμες και τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει χωρίσει από τη σύντροφό του, Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ.
«Στην προσωπική μου ζωή είμαι καλά, πάντα προσπαθώ να είμαι καλά. Ό,τι γίνεται, γίνεται πάντα για καλό και στη συγκεκριμένη περίπτωση έγινε με πολλή κατανόηση και πολλή αγάπη. Τώρα προχωράμε», είπε ο Πέτρος Λαγούτης και έτσι έδωσε τέλος στα πολλά λόγια που ακούγονται για την προσωπική του ζωή, θέλοντας να βάλει τη δική του τελεία.
Δείτε το βίντεο εδώ





























