ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Π. Φιλιππίδης: Ο ηθοποιός που τον κατηγορεί για ξυλοδαρμό άνοιξε την καρδιά του – «Έτρεμα...»

Συγκλονιστικά τα όσα ανέφερε στον αέρα ο Γιώργος Ψάλτου

Στον αέρα της εκπομπής Κοινωνία Ώρα Mega εμφανίστηκε ο ηθοποιός, Γιώργος Ψάλτου, μιλώντας για πρώτη φορά για όλα όσα πέρασε στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη. Ο ηθοποιός που κατηγορεί τον Φιλιππίδη για τα περιστατικά ξυλοδαρμού κατά την διάρκεια της παράστασης «Φον Δημητράκης» την περίοδο 13-15, άνοιξε την καρδιά του το πρωί της Παρασκευής, 26 Φεβρουάριου, καθηλώνοντας το τηλεοπτικό κοινό.

Όπως ανέφερε, έμενε στην παράσταση λόγω οικονομικής ανάγκης, ενώ βγήκε τώρα να μιλήσει αφού η καταγγελία της Ζέτας Δούκα για τον Γιώργο Κιμούλη λειτούργησε ως κινητήριος δύναμη.

«Καθόμουν γιατί η ανάγκη είναι ο εχθρός της ελευθερίας», είπε χαρακτηριστικά. «Έτρεμα τη στιγμή που θα βγω στη σκηνή», είπε σε άλλο σημείο.

Δείτε τις δηλώσεις του στην εκπομπή παρακάτω:

Να σημειωθεί ότι τα περιστατικά επιβεβαιώνει και ο κουμπάρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο οποίος συμπρωταγωνιστούσε με τον γνωστό ηθοποιό στην παράσταση «Φον Δημητράκης». Ο ηθοποιός, μιλώντας στο MEGA, είπε πως ήταν παρών την ώρα του συμβάντος και χρειάστηκε η επέμβαση των συναδέλφων του προκειμένου να γλιτώσουν τον κ. Ψάλτου.

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση