ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Δημήτρης Λάλος όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί!

Πιο καλοκαιρινός από ποτέ...

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Ο Δημήτρης Λάλος είναι ένας από τους πλέον ταλαντούχους ηθοποιούς και από τα πρόσωπα που έκλεψαν τις εντυπώσεις την περασμένη σεζόν, με την ερμηνεία του στο ρόλο του ''Μαθιού'' στη σειρά “Σασμός”.

Ο ίδιος είναι αρκετά δραστήριος στα social media, αν και προσπαθεί να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Παρολ' αυτά είναι γνωστό πως είναι παντρεμένος με την επίσης ταλαντούχα ηθοποιό, Έλενα Μαυρίδου, με την οποία μάλιστα, έχουν αποκτήσει μια κόρη. Αυτήν την περίοδο η οικογένεια απολαμβάνει τις διακοπές της και επέλεξαν την Κρήτη ως τον καταλληλότερο προορισμό.

Με αφορμή τη διαμονή του στο νησί, αυτή τη φορά όχι για τα γυρίσματα της σειράς, ο τηλεοπτικός ''Μαθιός'' μοιράστηκε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram, φωτογραφίες του, όπου τον βλέπουμε σε χαλαρές στιγμές, πιο καλοκαιρινό από ποτέ!

Στην πρώτη του ανάρτηση το μεσημέρι της Παρασκευής (18/08) ο Δημήτρης Λάλος δημοσίευσε μια φωτογραφία του στα όμορφα Χανιά σχολιάζοντας: «Still summer.. (Ακόμα καλοκαίρι)», ενώ την ίδια μέρα αργότερα σε φωτογραφία του που έβγαλε στην παραλία χρησιμοποίησε λόγια του Νίκου Καζαντζάκη σχολιάζοντας: «Να πεθαίνεις κάθε μέρα. Να γεννιέσαι κάθε μέρα. Ν' αρνιέσαι ό,τι έχεις κάθε μέρα».

Ακολουθούν οι σχετικές φωτογραφίες:Διαβάστε επίσης:
Δημήτρης Λάλος: «Ο χώρος του θεάτρου δεν είναι βρώμικος»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση