ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μιλά για την πρώτη του φορά και όχι μόνο

Οι πικάντικες αποκαλύψεις του Κωνσταντίνου Βασάλου

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρέθηκε καλεσμένος στο podcast της Δάφνης Καραβοκύρη και μίλησε ανοιχτά για τις πρώτες του ερωτικές επαφές, για τον παιδικό του έρωτα που εξελίχθηκε σε σχέση όταν ήταν 19 ετών και όχι μόνο.

Αναλυτικότερα, ο πρώην παίκτης του Survivor Κωνσταντίνος Βασάλος μιλώντας ανοιχτά για την ερωτική του ζωή αποκάλυψε: «Ο παιδικός μου έρωτας στα 19 έγινε σχέση. Ξαπλώσαμε μαζί στην 5ημερη και δεν κάναμε τίποτα. Στα 19 λοιπόν ήρθε η στιγμή να κάνουμε σχέση με τον παιδικό μου έρωτα, που κράτησε μόνο τρεις μήνες. Γιατί με παράτησε μετά. Άργησα να μπω στον στίβο. Ήμουν μεγάλος ήδη», προσθέτοντας: «Η πρώτη φορά που είχα σεξουαλική επαφή ήμουν 18 χρονών, στην κατάληψη του σχολείου. Εκείνη ήταν πιο έμπειρη από εμένα. Δεν μου άρεσε καθόλου και δεν τελείωσα ποτέ. Πέρασε ο καιρός, το βρήκα εγώ με τον εαυτό μου και ολοκληρώθηκα εγώ σαν άνδρας».

Σε άλλο σημείο και για το ίδιο θέμα, ανέφερε: «Μου άρεσε μια κοπέλα από την πρώτη γυμνασίου. Δεν της το είπα ποτέ. Τελείωσε το σχολείο και της το είπα 18 χρονών. Δεν είχα το θάρρος γιατί ήμουν πολύ ντροπαλός. Τα είχε με έναν εξωσχολικό. Ο τύπος ήταν 23 – 24 ετών. Είχαν ολοκληρωμένη σχέση. Με έβλεπε φιλικά και εγώ την έβλεπα ερωτικά. Έμπαινα σε σύγκριση με τον τύπο που ήταν πιο αλάνι, είχε αυτοκίνητο, μηχανάκι. Ήταν ο παιδικός μου έρωτας ώσπου στα 19 έγινε σχέση. Κάναμε σχέση ναι. Κάπως βρήκα το θάρρος σε κάποιες διακοπές, της το είπα με τα χίλια ζόρια και μου λέει και εγώ σε γούσταρα, γιατί δεν μου το είπες; Πήγαμε στην πενταήμερη, ξαπλώσαμε στο ίδιο κρεβάτι και δεν έκανα τίποτα από τη συστολή μου».

Κληθείς να σχολιάσει το τι τον ρωτάει στον δρόμο ο κόσμος, ο Βασάλος σημείωσε: «Τα πάντα σε ρωτάει ο κόσμος. Μου αρέσει όταν υπάρχει αυθορμητισμός και δεν είναι αυτό το στημένο. Ο κόσμος μιλάει. Είναι λαλίστατος, πιο ευδιάθετος, πιο φιλικός και είναι ευχάριστο όλο αυτό».

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση