ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
29° Λευκωσία,
06 Αυγούστου, 2021
sport fm - listen live

Νίκος Μουτσινάς: Η αποστομωτική απάντηση όταν τον αποκάλεσαν «που@%ρα»

Ο παρουσιαστής απάντησε μέσω της εκπομπής του και έδωσε το καλύτερο μάθημα σε όλους

Απάντηση σε ακόλουθο του στο Instagram που τον αποκάλεσε «που@%ρα» έδωσε μέσω της εκπομπής του, «Καλό Μεσημεράκι», ο Νίκος Μουτσινάς. Το μεσημέρι της Πέμπτης, 29 Οκτωβρίου, ο 43χρονος, χωρίς να μασάει τα λόγια του, εξήγησε τι ακριβώς έγινε, απάντησε όπως έπρεπε και έδωσε το καλύτερο μάθημα για όλους.

«Ανέβασα προχθές στο Instagram μου αυτό που έλεγε “Seven days”, το ανέβασα την Τρίτη. Την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου μου στέλνει μήνυμα μια κυρία, η οποία μου γράφει “είναι η μέρα εθνικής εορτής και εσύ είσαι αυτό που είσαι πάντα, που@%ρα”. Το κοιτάω, προσπαθώ να καταλάβω γιατί είμαι ... επειδή έκανα αυτό το πράγμα. Της απάντησα ότι αν δε δείτε την ημερομηνία είναι 27 του μηνός και όχι 28 και εσείς έχετε επιλέξει να γιορτάσετε λέγοντάς με ... Οπότε, καθίστε να σκεφτείτε τη ζωή σας μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Με αγάπη, που@%ρα!», είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

«Δεν απάντησε άλλο, αλλά ούτε και εγώ έδωσα συνέχεια. Μην παθαίνετε τέτοια τρέλα και να πηγαίνετε να βρίζετε τόσο πολύ, άσχετο κόσμο γιατί δε με γνωρίζετε, με βλέπετε στην τηλεόραση. Μπες στη θέση μου, να ανοίξεις το κινητό σου, εσύ η κυρία που έστειλες το μήνυμα και να έβλεπες να σε βρίζουν 30 άνθρωποι. Πιστεύετε είναι ωραίο; Έχετε δικαίωμα να μου πείτε τι θα ανεβάσω στον λογαριασμό μου; Μην παθαίνετε εμμονές και μη φανατίζεστε», κατέληξε.

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση