ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κόκοτας: Ξεκίνησε σταδιακά η προσπάθεια αποσωλήνωσης του τραγουδιστή

Σύμφωνα με τη σύζυγο του τραγουδιστή, δεν έχει γίνει κάποια ολοκληρωμένη προσπάθεια αποσωλήνωσης μέχρι στιγμής

Σταδιακά και για τρίτη φορά ξεκίνησε η διαδικασία αποσωλήνωσης του Δημήτρη Κόκοτα, μετά από το έμφραγμα και την ανακοπή που υπέστη πριν από 26 ημέρες, κατά τη διάρκεια πρόβας για το J2US.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό» η προσπάθεια βρίσκεται σε εξέλιξη καθώς οι γιατροί επιθυμούν να έχουν εικόνα για την πορεία της υγείας του.

Νωρίτερα, η σύζυγός του τραγουδιστή παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή του Open «Πρωινό ΣΟΥΣΟΥ», και ανάμεσα σε άλλα, ανέφερε ότι «δεν έχει αλλάξει κάτι προς το παρόν ως προς την κατάσταση του Δημήτρη, περιμένουμε με υπομονή και εμείς μαζί με τους γιατρούς, οι οποίοι λένε ότι η κατάστασή του είναι σταθερή».

Όπως ανέφερρε, δεν έχει γίνει κάποια ολοκληρωμένη προσπάθεια αποσωλήνωσης μέχρι στιγμής. «Δεν μπορώ να σας περιγράψω την ψυχολογία μου, προσπαθώ να βάλω τη λογική μπροστά αλλά κάποιες φορές το συναίσθημα δεν με αφήνει. Προσπαθώ όμως γιατί έτσι πρέπει και για το παιδί και για τον Δημήτρη αν εγώ πέσω διαλύθηκαν όλα» ανέφερε αρχικά. «Οι γιατροί μας ενημερώνουν μέρα με τη μέρα. Δεν μπορούν να κάνουν καμία πρόβλεψη, κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός», πρόσθεσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση