ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη εμφάνιση μετά το σοβαρό χειρουργείο

Η ανάρρωση της Κέιτ προχωράει ομαλά, με το αμερικανικό Fox News

Δέσποινα Άσπρου

Την πρώτη της εμφάνιση πραγματοποίησε η Κέιτ Μίντλετον μετά το σοβαρό χειρουργείο που έκανε στην κοιλιά τον περασμένο Ιανουάριο και όπως ήταν φυσικό, η φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα έγινε από τη πρώτη στιγμή viral.

Συγκεκριμένα, στην φωτογραφία που δημοσιεύτηκε αρχικά στο αμερικανικό Fox News είδαμε την πριγκίπισσα να κάθεται στη θέση του συνοδηγού του οχήματος που οδηγούσε η μητέρα της, Κάρολ, κοντά στο κάστρο του Ουίνδσορ, στα περίχωρα του Λονδίνου. Στην εικόνα η σύζυγος του Ουίλιαμ φορούσε μαύρα γυαλιά, ενώ λέγεται πως η εικόνα τραβήχτηκε την ώρα που μαμά και κόρη έπαιρναν τα παιδιά στο σχολείο.

Να σημειώσουμε ότι βάση του αμερικανικού Fox News η ανάρρωση της πριγκίπισσα προχωράει ομαλά, ενώ εκπρόσωπος του Παλατιού δήλωσε την προηγούμενη εβδομάδα ότι "Το Παλάτι του Κένσινγκτον ξεκαθάρισε τον Ιανουάριο τα χρονοδιαγράμματα της ανάρρωσης της πριγκίπισσας και θα παρέχουμε μόνο σημαντικές ενημερώσεις. Αυτή η καθοδήγηση ισχύει" προσθέτοντας ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας συνεχίζει να είναι "καλά". Η Κέιτ σχεδιάζει να επιστρέψει στις βασιλικές υποχρεώσεις της μετά το Πάσχα".

Αξίζει να σημειωθεί πως η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον έγινε τα Χριστούγεννα, όταν βρέθηκε στην λειτουργία των Χριστουγέννων μαζί με την οικογένειά της.

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση