ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Όταν ανοίγεις την πόρτα στην προσωπική σου ζωή, όπως εγώ, δε μπορείς να πεις κάτι στον δημοσιογράφο»

Όσα είπε η παρουσιάστρια

Λίγο μετά την διαρροή της είδησης που θέλει τον Δημήτρη Λάλο και τη σύζυγό του να παίρνουν διαζύγιο, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να τοποθετηθεί επί του ζητήματος μέσα από την εκπομπή της «Super Κατερίνα» και κατ' επέκταση να αναφερθεί στους ανθρώπους της τηλεόρασης και της showbiz και την προσωπική ζωή τους.

«Πρέπει να υπάρχει μια διακριτικότητα. Είναι κάποιοι άνθρωποι, όπως εμείς που κάνουμε τις καθημερινές εκπομπές, εγώ ο Λιάγκας, η Σκορδά, η Μενεγάκη… Βάζω και τον εαυτό μου μέσα. Όταν έχουν ανοίξει την προσωπική τους ζωή και μας βάζω όλους σε αυτό, τους έχεις δει να μιλάνε για προσωπικά, να φωτογραφίζονται, να παντρεύονται, να χωρίζουν… Εκεί ο δημοσιογράφος, όχι ότι δικαιούται, αλλά δεν μπορείς να πεις και κάτι, εφόσον εσύ έχεις ανοίξει την πόρτα.

Και συνήθως είναι κάποιοι άλλοι άνθρωποι, όπως οι ηθοποιοί. Δεν σου δίνουν κανένα δικαίωμα να ασχοληθείς με την προσωπική ζωή τους. Οπότε εκεί είναι πολύ πιο δύσκολη η προσέγγιση» τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να διαφωνεί.

«Όταν οι άνθρωποι εκτίθενται τηλεοπτικά, έχουν ανοίξει κι εκείνοι το παράθυρο… Κάποιοι άλλοι άνθρωποι δεν την προβάλλουν καθόλου».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση