ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η τελευταία επιθυμία της 21χρονης Ραφαέλας

Η ανακοίνωση της οικογένειας

Την ενίσχυση του Make - A - Wish (Κάνε μια ευχή Ελλάδος) για να συνεχίσει το σημαντικό έργο του ήταν η τελευταία επιθυμία της Ραφαέλας Πιτσικάλη που στα 21 της νικήθηκε από μια σπάνια μορφή καρκίνου.

Σε ανακοίνωση της η οικογένεια Πιτσικάλη, οι γονείς και τα αδέρφια της, ζητούν να εκπληρωθεί η επιθυμία της 21χρονης Ραφαέλας. Αντί στεφάνων, να γίνουν δωρεές με σκοπό να εκπληρωθούν οι ευχές παιδιών με σοβαρές ασθένειες.

«Η Ραφαέλα πέρασε για πάντα στο φως. Νίκησε. Γιατί θα είναι πάντα εδώ μαζί σας. Μαζί ΜΑΣ», αναφέρουν σε ανακοίνωση τους οι συγγενείς της 21χρονης.

Η ανακοίνωση της οικογένειας της Ραφαέλας:

«Η Ραφαέλα ήξερε να μάχεται, να χαμογελά και να ονειρεύεται. Ήξερε, επίσης, να δίνει δύναμη σε άλλα παιδιά και νέους που αγωνίζονται απέναντι σε σκληρές και άνισες μάχες.

«Μπόρα είναι, θα περάσει», έλεγε. Και πέρασε. Η Ραφαέλα πέρασε για πάντα στο φως. Νίκησε. Γιατί θα είναι πάντα εδώ μαζί σας. Μαζί ΜΑΣ.

Εμείς, οι γονείς και τα αδέρφια της, θα ακολουθήσουμε όλες τις επιθυμίες της όπως φρόντισε με λεπτομέρεια να μας τις περιγράψει.

Η Ραφαέλα θέλει να συνεχίσει να στηρίζει το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Η εκπλήρωση της ευχής της ήταν ένα ουράνιο τόξο μέσα στην καταιγίδα της.

Αντί στεφάνων, παρακαλεί να γίνουν δωρεές με σκοπό την εκπλήρωση ευχών παιδιών με σοβαρές ασθένειες.  Αντιπροσωπεία του Κάνε-Μια-Ευχή θα παρευρεθεί στην τελετή αποχαιρετισμού, ενώ όποιος θέλει να ενισχύσει τον σκοπό του Οργανισμού μπορεί να επικοινωνήσει στο 210 9637660 (εναλλακτικά: 6937 038414)». 

Πηγή: iefimerida 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση