ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
25° Λευκωσία,
26 Ιουνίου, 2022
sport fm - listen live

Η Ελένη Μενεγάκη ξεκαθαρίζει!

«Έχω βάλει κόκκινες γραμμές σε ό,τι αφορά στα παιδιά μου»

Η αποστομωτική απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη κατά τη διάρκεια του τελικού της Eurovision σε ένα αρνητικό σχόλιο που δέχτηκε σχετικά με την σεξουαλική ταυτότητά του σχολιάστηκε από τις ψυχαγωγικές εκπομπές. Με αφορμή αυτό, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να κάνει τη δική της τοποθέτηση μέσα από τον αέρα της εκπομπής της σχετικά με τα αρνητικά σχόλια που γράφονται στα social media.

«Με αφορμή αυτό, να πω πόσα πράγματα διαβάζουμε όλοι γύρω μας για μας και για τους άλλους κάτω από ένα post που μπορεί να κάνει κανείς στο Instagram; Τι μπορεί να ακούσει κανείς, πόσα μπορούν να μας σύρουν; Πόσοι άνθρωποι επηρεάζονται από αυτά τα σχόλια, όταν τα παίρνουν προσωπικά και σοβαρά, ενώ, κατά τη γνώμη μου, δεν πρέπει. Πρέπει να το αντιμετωπίζεις, τόσο όσο. Βγάζω εκτός το θέμα του Καπουτζίδη γιατί εκείνος το έκανε συμβολικά και καλά έκανε. Τι κακία μπορείς να διαβάζεις και να πεις “που τη βρίσκεις την όρεξη να γράψει τόσα φαρμακόγλωσσα σχόλια;”. Μιλάω γενικότερα…», ήταν τα πρώτα λόγια της Ελένης Μενεγάκη.

Στη συνέχεια της συζήτησης της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Πουλόπουλο και τους συνεργάτες της, η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε: «Εγώ λέω ότι επειδή πάντα υπάρχει μία ομάδα ανθρώπων που είναι σαν να λες ότι δεν έχουν κάτι άλλο να κάνουν παρά να γράφουν σκληρά πράγματα και κακίες σε όλους όσοι θέλουν να ανεβάζουν ένα post. Δεν μιλάω προσωπικά, γιατί εγώ δεν έχω δει και πολλά πράγματα όσον αφορά σε τέτοιου είδους σχόλια. Πρέπει να δίνουμε το ίδιο βάρος; Κάθε μέρα πρέπει να είμαστε άρρωστοι ή θα πρέπει να πούμε ότι θα κλείσουμε αυτή τη σελίδα. Κάποια θέματα τα διαχωρίζω».

Και συνέχισε, τονίζοντας: «Εγώ ας πούμε είχα βάλει τις κόκκινες γραμμές μου σε ό,τι αφορά στα παιδιά μου. Είχα πει “διαχωρίστε το, εγώ δουλεύω στην τηλεόραση, όχι η οικογένειά μου, τα παιδιά μου”. Εκεί απαντώ, με άλλον τρόπο. Όχι ευθέως εγώ, υπάρχουν και νομικοί που αυτή είναι οι δουλειά τους, να κυνηγούν τα κακώς κείμενα. Ο καθένας ξέρει μέχρι που θα βάλει τα όριά του, αλλά θεωρώ ότι οι άνθρωποι που κάνουμε αυτή τη δουλειά κι έχουμε αυτό το «αλισβερίσι» κάπως πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι, καθώς θα ακούσουμε και πράγματα που δεν μας αρέσουν».

Πηγή: faysbook.gr
Βίντεο: News tv

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση