ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

H Σίσσυ Χρηστίδου τραγουδάει Θοδωρή Μαραντίνη μέσα στο αμάξι της

Δείτε το βίντεο

Οι σχέσεις μεταξύ της Σίσσυς Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη φαίνονται να βελτιώνονται πέντε περίπου χρόνια μετά τον χωρισμό τους, με το γεγονός να γίνεται γνωστό μέσα από μια πρόσφατη ανάρτηση της παρουσιάστριας.

Συγκεκριμένα, η Σίσσυ Χρηστίδου μοιράστηκε μέσω στόρι ένα βίντεο στο οποίο την είδαμε να βρίσκεται στο αμάξι της και να τραγουδά ένα τραγούδι του πρώην συζύγου της.

Να θυμίσουμε πως η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης ήταν μαζί για δεκατρία χρόνια και παντρεμένοι για εννέα χρόνια, ενώ μαζί έφεραν στον κόσμο δύο παιδιά. Ο χωρισμός τους, έσκασε σαν βόμβα, τον Απρίλιο του 2019.  "Αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουμε τους δρόμους μας σαν ζευγάρι, μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου. Αυτή τη δύσκολη απόφαση την πήραμε ύστερα από πολύ μεγάλη προσπάθεια, ώριμη σκέψη και πάντα μέσα από το πρίσμα της αδιαμφισβήτητης αγάπης που μοιραζόμαστε για τα δύο μας παιδιά, για τα οποία ασφαλώς και παραμένουμε ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς, διατηρώντας την οικογένειά μας κάτω από μια νέα, πρωτόγνωρη για εμάς, δομή” ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους.

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση