ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

H Λάουρα μάλλον δεν έμοιασε στη μαμά της, Ελένη Μενεγάκη

Η ανακοίνωση της παρουσιάστριας.

Δέσποινα Άσπρου

Kατά την διάρκεια της εκπομπής της «Ελένη», η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για την επίδειξη μόδας που παρευρέθηκε με τον γιο της ενώ έκανε και μια ανακοίνωση που αφορά στην κόρη της, Λάουρα και η οποία αποδεικνύει πως σε αντίθεση με την μητέρα της, η 18χρονη δεν αγαπά τα φώτα της δημοσιότητας.

Πιο συγκεκριμένα και όπως αποκάλυψε η ίδια η παρουσιάστρια, η Λάουρα Λάτσιου έχει αποφασίσει πως δεν επιθυμεί να φαίνεται το πρόσωπό της σε φωτογραφίες.

«Είπα στον Άγγελο πως αν πάμε μαζί, θα βγάλουμε φωτογραφίες. “Δεν πάμε σε δημόσια μέρη και κρυβόμαστε”. Είναι άλλο να θέλει κάποιος σε πιάσει κάποιος σε μία στιγμή που δεν θέλεις. Ο Άγγελος μου απάντησε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα και έτσι ήρθε.

Προχθές που κάπου με πέτυχαν με τη μεγάλη μου κόρη που είναι 18 χρονών, τη Λάουρα και χαίρομαι που με ρώτησαν από περιοδικό τώρα πια που είναι 18. Τους απάντησα όχι, η Λάουρα δεν θέλει να υπάρχει το πρόσωπό της πουθενά, ανεξαιρέτως ότι είναι 18. Επί τη ευκαιρία το λέω και σε όλους σήμερα. Σας ζητώ συγγνώμη, για τη 18χρονη δεν αποφασίζω εγώ αλλά η ίδια δεν το επιθυμεί.

Μάλιστα μου έλεγε “πώς ζεις με αυτή τη ζωή μαμά που δεν μπορείς καμία στιγμή όταν είσαι σε δημόσιο χώρο να αισθάνεσαι ρε παιδί μου ελεύθερη. Ό,τι σημαίνει το ελεύθερη”. Την είχα πάρει να πάμε στο κέντρο της Αθήνας σε μια δουλειά και εμφανίστηκαν 2-3 φωτογράφοι ξαφνικά, έπαθε πανικό. “Δεν πιστεύω ότι τώρα που είμαι 18 χρονών να υπάρχει το πρόσωπό μου. Δεν θέλω”. Λέω εγώ θα το πω και πιστεύω ότι θα το σεβαστούν".

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση