ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γιώργος Λιανός: Η ιστορία του έκανε τους «Μπλε» να δακρύσουν!

Ο ένας μετά τον άλλο έχανε τα λόγια του...

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Νέα ήττα για τους ''Μαχητές'' στο χθεσινό επεισόδιο του ''Survivor All Star'', η οποία τους κόστισε το έπαθλο επικοινωνίας.

 

Ωστόσο, αυτό που φαίνεται να τάραξε περισσότερο τους παίχτες, ήταν μία ιστορία που τους διηγήθηκε ο Γιώργος Λιανός λίγο μετά το τέλος του αγώνα..

Όπως ανέφερε: «Θέλω να σας μεταφέρω μια προσωπική ιστορία. από μια κυρία, συγγενή μου, η οποία είναι γύρω στα 70 κάτι. Αυτή η κυρία πρόσφατα είχε ένα πρόβλημα πίεσης. Πήγε στο γιατρό και προσπάθησαν μέσω της συζήτησης, να καταλάβουν, τι συμβαίνει, γιατί στις εξετάσεις όλα ήταν φυσιολογικά. Η ιστορία, η οποία ακολούθησε, είναι πραγματική. Δεν σας τι λέω ούτε για τρολ, ούτε για τίποτα. Η κυρία αυτή είναι 78 χρονών, συγκεκριμένα. Της λέει “ποιες είναι οι συνήθειες σου; Τί σου αλλάζει λίγο την ψυχολογία και σε στεναχωρεί;”. H απάντηση της είχε να κάνει με εσάς. Η απάντηση της ήταν ότι “κάθε βράδυ στεναχωριέμαι, που αυτά τα παιδιά της Μπλε ομάδας δεν τρώνε εδώ και τόσο καιρό”. Ο γιατρός της είπε, “σου προτείνω να μην παρακολουθείς το Survivor, τόσο απλά”».

Η ιστορία του Γιώργου Λιανού έκανε τους παίχτες να λυγίσουν, αφού ο ένας μετά τον άλλον, έσκυβε το κεφάλι ή έχανε τα λόγια του, με μερικούς να βουρκώνουν από τη συγκίνηση.

Ο Γιώργος Λιανός κλείνοντας ανέφερε: «Παιδιά, μια μεγάλη συγγνώμη εκ μέρους μου. Μπορεί να σας στεναχώρησα, αλλά θεωρώ, ότι ίσως και να χτύπησα ένα καμπανάκι στην μπλε ομάδα».

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

Η ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου που «καίει» Βανδή & Μπισμπίκη

«Τα κορόιδα!»

Η ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου που «καίει» Βανδή & Μπισμπίκη
Ηλέκτρα Στασινοπούλου
 |  ΕΛΛΑΔΑ