ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Κάρφωσε» στον αέρα τον κουμπάρο του, Πέτρο Φιλιππίδη

Επιβεβαίωσε τη νέα καταγγελία για ξυλοδαρμό

Τη νέα σοβαρή καταγγελία από ηθοποιό κατά του συνάδελφου του και σκηνοθέτη, Πέτρου Φιλιππίδη, για σωματική κακοποίηση, σχολίασε στο MEGA ο κουμπάρος του και ηθοποιός, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Μιλώντας στο MEGA, ο ηθοποιός δήλωσε ότι ήταν μπροστά στην επίθεση του Φιλιππίδη στον ηθοποιό, μιας και ήταν πρωταγωνιστής στην ίδια παράσταση, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά την καταγγελία.

«Υπήρξε μια ανεξήγητη για τους υπόλοιπους έκρηξη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος επετέθη στον […] και χάρη στην παρέμβαση των υπολοίπων τον σταματήσαμε για να μην συμβούν τα χειρότερα», είπε ο ηθοποιός. Μάλιστα, ο ίδιος υποστήριξε πως, αν κληθεί, θα καταθέσει στις Αρχές. «Αν χρειαστεί, βεβαίως, εννοείται πως θα καταθέσω, δεν μπορώ να κρύψω την αλήθεια». Ο Πέτρος Φιλιππίδης από την πλευρά του απάντησε με εξώδικο, χαρακτηρίζοντας ψευδείς και συκοφαντικούς τους ισχυρισμούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι κουμπάροι, μιας και ο δεύτερος βάφτισε το ένα από τα δίδυμα κορίτσια του που απέκτησε μαζί με την, επίσης, ηθοποιό, Μπέσσυ Μάλφα.

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση