ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έξαλλος ο Στέφανος Τσιτσιπάς με θεατή σε αγώνα του (vid)

«Αυτό το πράγμα δεν έχει ξανασυμβεί στην καριέρα μου!»

Έξαλλος έγινε ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατά τη διάρκεια του αγώνα του στο πλαίσιο του τουρνουά τένις στο Σινσινάτι και αφορμή στάθηκε η συμπεριφορά ενός θεατή.

Συγκεκριμένα, όταν ο γνωστός τεννίστας πέρασε στον 3ο γύρο, και έπρεπε αναμετρηθεί με τον Χούμπερτ Χούρκατς παρατήρησε ότι ακούει έναν ενοχλητικό ήχο, ο οποίος τον αποσυντόνιζε, με αποτέλεσμα να αργεί να κάνει το σερβίς του. Ο ήχος αυτός ήταν ο ενοχλητικός ήχος μιας μέλισσας, με τον ίδιο να κουνάει τη ρακέτα του, στην προσπάθειά του να διώξει το έντομο.

Λίγο αργότερα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνειδητοποίησε ότι ο ήχος προερχόταν από θεατή, ο οποίος καθόταν στην εξέδρα και προσποιούνταν τη μέλισσα, σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του δεύτερου σετ του ματς.

Ο Έλληνας τενίστας πήγε στην εξέδρα και άρχισε να ρωτάει ποιος κάνει τον θόρυβο με τους θεατές να του δείχνουν μια γυναίκα. Στη συνέχεια παραπονέθηκε στον διαιτητή για το συμβάν λέγοντας «Αυτό το πράγμα δεν έχει ξανασυμβεί στην καριέρα μου. Ξέρω πως υποστηρίζουν τον άλλον παίκτη. Θέλω να φύγει. Πρέπει να φύγει». 

Τελικά, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, επικράτησε με 7-6(3), 7-6(2) του 20χρονου Μπεν Σέλτον και προκρίθηκε στους «16» του Σινσινάτι.

 

Βίντεο: Tennis TV

 

 

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση