ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια βγάζω περισσότερα χρήματα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»

Το σχόλιο της παρουσιάστριας με αφορμή την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές

Η Ελεονώρα Μελέτη παραχώρησε συνέντευξη στον Real Fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου, με αφορμή την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου με τη Νέα Δημοκρατία.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια απάντησε, μεταξύ άλλων, για τις επιθέσεις που δέχεται μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της, αλλά και σε όσους την κατηγορούν ότι θέλει να μπει στην Ευρωβουλή για οικονομικούς λόγους.

"Όποιος κι αν είναι ο λόγος που κάποιος, μπορεί να διαφωνεί με κάτι, αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να γίνεται τοξικός, ρατσιστικός, επιθετικός, ισοπεδωτικός και όλα τα σχετικά. Το βιογραφικό μου υπάρχει, είναι διαθέσιμο, όπως και των υπόλοιπων υποψηφίων, ως οφείλει να γίνεται κιόλας. Μπορεί κάποιος να το διαβάσει και να το μελετήσει και να αποφασίσει αν πληρώ κάποιες προδιαγραφές για να μπορέσω να εκπροσωπήσω τη χώρα μας. Δεν το παίρνω προσωπικά. Δεν είναι η πρώτη φορά, ούτε η τελευταία (που δέχομαι επίθεση).

Είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο της εποχής που έχει ενταθεί με τη χρήση των social media. Το να παίρνεις αποσπασματικά και να εργαλειοποιείς πράγματα που έχουμε δείξει εμείς μετά από πολλή έρευνα και ρεπορτάζ, στο πλαίσιο μίας εκπομπής, μίας και μιάμισης ώρας, που στην εποχή της είχε κάνει αίσθηση ως πρωτοποριακή και είχε αγκαλιαστεί από τον κόσμο και οι άνθρωποι που την αναδείκνυαν τότε, τώρα να τη χρησιμοποιούν δε θα ήθελα να το χαρακτηρίσω εγώ" ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη.

Η ίδια είπε άλλο σημείο: "Ως παρουσιάστρια καθημερινής εκπομπής βγάζω περισσότερα χρήματα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής. Απλά αυτοί που με ξέρουν, ξέρουν πολύ καλά ότι το χρήμα δεν είναι για εμένα το πρώτο κίνητρο. Πολλές φορές έχω πει ότι θα κάνω κάτι στη ζωή μου με λιγότερα λεφτά, γιατί μπορεί να με εκφράζει λίγο περισσότερο από κάτι άλλο που θα μου απέφερε μεγαλύτερο κέρδος. Έτσι λοιπόν και σε αυτήν την περίπτωση, αυτό που με έκανε πραγματικά να σκεφτώ και να πάρω την απόφαση ήταν η ατζέντα που αφορά και στα κοινωνικά ζητήματα".

Πηγή: fthis

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση