ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Είμαι σίγουρη ότι είναι ερωτευμένος, δεν θα παρέμβω ποτέ στη σχέση του με την Πάουλα Μπαντόσα»

Όσα αποκάλυψε η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά

Για τον Στέφανο Τσιτσιπά και την επανασύνδεσή του με την Πάουλα Μπαντόσα, μίλησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 η μητέρα του, Τζούλια.

«Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με κάνει υπερήφανη όταν αγωνίζεται. Γιατί ξέρει πώς να αγωνίζεται και πρώτη φορά έκανε κάποια πολύ όμορφα πράγματα σε κοινωνικό επίπεδο. Με τη βοήθεια στα παιδιά, με τη βοήθεια που – έδωσε κάποια υποστήριξη στην Οργάνωση για την Ουκρανία και έπειτα είχε μία καλή σχέση με άλλους παίκτες του τένις. Νομίζω ότι είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος που με κάνει πάντα υπερήφανη. Ως παίκτης τένις νομίζω ότι μπορεί να πάει και ψηλότερα» είπε αρχικά η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά.

Ακολούθως, ερωτηθείς για τις διακοπές του γιου της με την Πάουλα Μπαντόσα, τόνισε: «Είναι ιδιωτικές διακοπές. Είναι και ο Απόστολος εκεί, η κόρη μου θα πάει επίσης οπότε είναι οικογενειακά. Κάνουν διακοπές και προπονήσεις. Δεν ξέχασαν τις υποχρεώσεις τους γιατί έρχεται και το Wimbleton».

Έπειτα, απάντησε για το «άδειασμα» του γιου της μετά τα όσα είπε: «Είναι μαχήτρια στο court. Οι αθλητές μαθαίνουν πολλά για την αγωνιστικότητα, για το άθλημα και πώς είναι να είναι σκληροί την κρίσιμη στιγμή. Είναι ένα πράγμα να παίζεις στο court και να κερδίζεις τον αγώνα και είναι κάτι εντελώς διαφορετικό να είσαι εκτός court και να οργανώνεις τη ζωή».

«Είμαι σίγουρη ότι ο Στέφανος είναι ερωτευμένος μαζί της και έτσι είναι. Δε θα παρέμβω ποτέ στη σχέση τους» ξεκαθάρισε άλλο σημείο των δηλώσεών της η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά.

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση