ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ε. Παπούλια: Η on air επίθεση στη Σκορδά - «Γλυκιά μου είναι κιτρινισμός αυτό το πράγμα»

Χαμός στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 με πρωταγωνίστριες τις δύο κυρίες

Δηλώσεις της Εβελίνας Παπούλια που έγιναν σε ραδιοφωνική εκπομπή σχετικά με το θέμα Κιμούλης-Δούκα φιλοξενήθηκαν το πρωί της Τετάρτης, 27 Ιανουαρίου, στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, Το Πρωινό, εντούτοις, η Φαίη Σκορδά δεν άφησε το απόσπασμα να ολοκληρωθεί.

«Εγώ τους ξέρω και τους δύο, και την Ζέτα και τον Γιώργο. Δεν έχω να πω κάτι. Αν πω κάτι για τον Γιώργο θα είναι σαν να αναιρώ αυτά που λέει η Ζέτα, αν πω κάτι για την Ζέτα θα αναιρέσω αυτά που είπε ο Γιώργος. Νομίζω ότι αυτά τα πράγματα είναι εντελώς δικά τους, δηλαδή είναι κάτι πολύ προσωπικό, είναι προσωπική η διαδρομή. Εγώ δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα με κανέναν από τους δύο, οπότε δεν έχω κάτι που να μου έχει συμβεί χοντρό. Τα θεωρώ κακές στιγμές. Γενικά είμαι από τους ανθρώπους που δεν αφήνω πολλά περιθώρια, η αντοχή μου φτάνει στις 2 επιθέσεις. Εγώ έχω μεγαλώσει στρατιωτικά, ήμουν χορεύτρια κλασικού με μια πολύ δύσκολη δασκάλα, την πιο σκληρή δασκάλα που υπήρχε. Εγώ την λάτρευα, δεν έχει σημασία και ήταν όλο αυτό στο πλαίσιο της πειθαρχίας», ήταν η θέση της ηθοποιού που ακούστηκε σε ραδιοφωνική εκπομπή.

«Ωραία, καταλάβαμε τη θέση της κα Παπούλια. Το έκοψα γιατί δεν είναι της παρούσης αυτή τη στιγμή. Είναι μια θέση, τη σέβομαι… αλλά τη συγκεκριμένη μέρα δεν χωρούν τέτοιου είδους τοποθετήσεις», είπε συγκεκριμένα η παρουσιάστρια.

Η συνέχεια, ωστόσο, ήταν εκρηκτική μιας και η ηθοποιός ζήτησε να παρέμβει στην εκπομπή, στρέφοντας τα πυρά της προς την παρουσιάστρια.

«Επειδή σε εκτιμώ, θα ήθελα να πω ότι με εξέθεσες έτσι όπως πέρασες τα λόγια μου στον αέρα και λυπάμαι πάρα πολύ γι’ αυτό… Αυτό ήταν πάρα πολύ άσχημο και αυτό που είπες ότι δεν είναι της παρούσης… Τι δεν είναι της παρούσης; (...) Γλυκιά μου είναι κιτρινισμός αυτό το πράγμα. Δεν το άφησες να ακουστεί όλο το απόσπασμα. Δεν είπα εγώ κάτι για το γεγονός. Είναι ένα τραγικό γεγονός σε όποιον και αν έχει συμβεί», είπε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός.

Στο τέλος της εκπομπής τόνισε ότι νοιώθει προσβεβλημένη και, όπως φαίνεται, δεν πρόκειται να δούμε στο άμεσο μέλλον την ηθοποιό καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση