ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δύσκολες ώρες για την Καλομοίρα - Ραγίζει καρδιές το μήνυμά της

«Έγινε δεύτερος πατέρας…»

Beautiful People team

Δύσκολες ώρες περνά η οικογένεια της Καλομοίρας , αφού έφυγε από τη ζωή ο πεθερός της, Δημήτρης Μπούσαλης.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο γιος του και σύζυγος της τραγουδίστριας, Γιώργος Μπούσαλης.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του θανάτου του, η Καλομοίρα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία σειρά από οικογενειακές φωτογραφίες με τον πεθερό της και ράγισε καρδιές με το μήνυμά της.

Βαρύ πένθος για την Καλομοίρα Η ανακοίνωση του συζύγου της, Γιώργου Μπούσαλη

«Υπάρχουν άνθρωποι που έρχονται στη ζωή σου και σε αλλάζουν για πάντα. Ο πεθερός μου, ο Δημήτρης ήταν ένας από αυτούς. Δεν ήταν απλά ο πατέρας του συζύγου μου, έγινε δεύτερος πατέρας για μένα. Σοφός, ευγενικός και γεμάτος αγάπη, γεννήθηκε στα Νιάτα Λακωνίας, και έχασε τη βιολογική του μητέρα μόλις 5 ετών.

Ο πατέρας του τον έστειλε στην Αμερική με μόνο 20 δολάρια στην τσέπη του για να χτίσει μια καλύτερη ζωή. Μέσα από σθένος, καρδιά, και με την όμορφη πεθερά μου Λούλα στο πλευρό του, έχτισε κληρονομιά από το τίποτα. Έδωσε τις καλύτερες συμβουλές, μας ώθησε όλους να μεγαλώσουμε και μας υπενθύμισε ότι η αγάπη είναι αυτό που μετράει περισσότερο. Μεγάλωσε τον άντρα που αγαπώ -τον σύζυγό μου- και είμαι για πάντα ευγνώμων».

Δείτε τις σπάνιες φωτογραφίες που δημοσίευσε με τον πεθερό της

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kalomira (@itskalomira)

Η Καλομοίρα, ιδιαίτερα συγκινημένη, μίλησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 για την απώλεια του πεθερού της, χαρακτηρίζοντάς τον ως δεύτερο πατέρα της.

«Ήταν πολύ σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μας, τον είχα σαν δεύτερο πατέρα, ήταν πολύ καλός άνθρωπος. Συγγνώμη, να μην κλαίω… Ήταν πολύ καλός άνθρωπος, τον αγαπούσα πάρα πολύ! Είχα πάει στο νοσοκομείο πριν από περίπου 4 εβδομάδες. Είχε υγρά στα πνευμόνια. Ήταν να βγει. Είχε κάτσει ήδη αρκετό καιρό, ήταν να βγει. Μετά νομίζουμε ότι έπαθε εγκεφαλικό. Μετά κάτι άλλο χάλασε… Μετά έπρεπε να μπει στην εντατική και εκεί, εντάξει, τρελαθήκαμε» ανέφερε η Καλομοίρα στον ΑΝΤ1.

«Δεν το περιμέναμε, ήμασταν εκεί δίπλα του συνέχεια για να του δώσουμε κουράγιο. Και μετά ξέρεις… Έφυγε… Τέλος πάντων, είναι με τον Θεό τώρα… Συγγνώμη… Ήταν πολύ καλός άνθρωπος. Μόνο τα καλύτερα λόγια έχω να πω για εκείνον. Τον αγαπούσα πολύ. Μιλάγαμε για ώρες… Ο γιος μου πήρε το όνομα του (Δημήτρης) από εκείνον. Πάντα ο πεθερός μου που τον φώναζα πατέρα, είχε κοστούμι όπου πήγαινε. Ο γιος μου πήγαινε στο νοσοκομείο με κοστούμι να τον δει. Ήταν συγκινητικό… Προσπαθούμε τώρα… Είναι ακόμα φρέσκο. Ξυπνάς και νομίζεις ότι είναι όνειρο αλλά τελικά δεν είναι. Ο Γιώργος είναι δυνατός, όμως είναι ακόμα φρέσκο» πρόσθεσε η Καλομοίρα.

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:

Σύμφωνα με όσα είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη, υπάρχει μία πληροφορία ότι ο πατέρας του Γιώργου Μπούσαλη θα κηδευτεί στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στα Νιάτα Λακωνίας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Lifestyle  |  Gossip  |  Hotnews

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση