ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Δεν μπορείς να αντιμετωπίζεις τον Νταλάρα σαν να είναι μία bimbo...»

«Δίδαξε είδη και τραγούδια που δεν τα γνωρίζαμε. Του οφείλουμε πολλά»

Ο Χρήστος Δάντης μίλησε στην εκπομπή του MEGA «Χαμογέλα και πάλι» για τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα αναφορικά με τους δημοσιογράφους, σημειώνοντας ότι θα έπρεπε να του δείχνουν μεγαλύτερο σεβασμό.

«Δεν μπορείς να αντιμετωπίζεις τον Γιώργο Νταλάρα σαν να είναι μία bimbo από ένα fashion show και να στήνεσαι στον κόσμο και να τον ρωτάς το σχόλιό του. Για μένα ο Νταλάρας θα έπρεπε να διδάσκεται στην ελληνική ιστορία. Δίδαξε είδη και τραγούδια που δεν τα γνωρίζαμε. Του οφείλουμε πολλά, καλό είναι είμαστε πιο προσεκτικοί, γιατί βασιλεύει η αμετροπέπεια», εξήγησε.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην επαγγελματική του πορεία: «Μπορεί στην πορεία μου να αδίκησα τη φωνή μου. Μπορεί τραγούδια μου να είναι εύπεπτα και χαζούλικα, αλλά έχουν γράψει ιστορία».

Τέλος, μίλησε για την Ασημίνα Χατζηανδρέου και το Survivor. «Υπάρχουν δημοσιογράφοι που μου είπαν πράγματα για τη χρονιά της Ασημίνας στο Survivor και τώρα την αντιμετωπίζουν με εμπάθεια που δεν μπορώ να την εξηγήσω. Δεν μπορείς να γελάς με κάποιον που εκφράζεται κλαίγοντας», τόνισε κλείνοντας.

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Ελλάδα  |  Media  |  Gossip

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση