ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Όλο αυτό είναι καρφωτή από κάποια που ζηλεύει»

Τι λέει η Ελίζαμπεθ Ελέτσι για την υπόθεση φοροδιαφυγής στον γάμο της

Τις τελευταίες ημέρες τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για «πάρτι» φοροδιαφυγής στον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι με τον Νεκτάριο Λεμονίδη.

Ο γάμος του ζευγαριού έχει μπει στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ, με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι ωστόσο, να αναφέρει πως είναι νόμιμη και πληρώνει τους φόρους της στο κράτος.

Μιλώντας στο «Secret» των «Παραπολιτικών», η Ελίζαμπεθ Ελέτσι δήλωσε αρχικά, πως σοκαρίστηκε, όταν άκουσε τη λέξη «φοροδιαφυγή». «Στην αρχή, µε τον σύζυγό µου πάθαµε σοκ στο άκουσµα της λέξης "φοροδιαφυγή", αλλά µετά, όταν µιλήσαµε µε τον δικηγόρο µας, Θοδωρή Κωνσταντόπουλο, ηρεµήσαµε, γιατί δεν έχουµε κάνει κάποιο έγκληµα. Εγώ αγαπώ την Ελλάδα, είµαι Ελληνίδα πολίτης, πληρώνω όλους µου τους φόρους και τις υποχρεώσεις µου στο κράτος. Είµαι νόµιµη. Είµαι γέννηµα-θρέµµα Ελληνίδα και δεν θα έκανα ποτέ κακό στον τόπο όπου γεννήθηκα. Από την ηλικία των 15 ετών δουλεύω, και µάλιστα σκληρά, έχω κάνει τις σπουδές µου και όλο αυτό που συµβαίνει γύρω από το όνοµά µου µού φαίνεται πρωτόγνωρο και τραγελαφικό. Εκανα έναν υπέροχο γάµο και, λόγω της αναγνωρισιµότητάς µου, υπήρχαν κάποιες εταιρείες που ήθελαν να διαφηµιστούν», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως η ίδια στις δηλώσεις της επέλεξε πολύ προσεκτικά τα ρήματα που χρησιμοποίησε, τονίζοντας πως μπορεί ο γάμος της να άξιζε 50.000, όμως δεν πλήρωσε ολόκληρο το ποσό.

«∆εν έχω καταλάβει πού είναι το κακό, από τη στιγµή που υπάρχουν τα συµφωνητικά και τα παραστατικά της συνεργασίας µας. ∆εν είµαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία επώνυµη που κάνει συνεργασίες, είτε ανταλλακτικά είτε µε έκπτωση. Θέλω να τονίσω ότι, όταν δίνω τηλεοπτικές συνεντεύξεις, πρέπει να ακούνε προσεκτικά τις λέξεις και τα ρήµατα που χρησιµοποιώ. Εγώ δήλωσα ότι "ο γάµος κοστίζει γύρω στις 50.000" όχι ότι "πλήρωσα 50.000". Αλλο τι κοστίζει, άλλο τι πληρώνω εγώ», ανέφερε.

Η δημοσιογράφος συμπλήρωσε επίσης: «Επίσης, όταν είπα ότι ο άνδρας µου είναι κιµπάρης και γαλαντόµος και ότι τα πληρώνει όλα, δεν είπα ότι πλήρωσε το κόστος του γάµου. Επειδή κάποια ήταν ανταποδοτικά και κάποια εκπτωτικά, ο άνδρας µου πλήρωσε την έκπτωση, όχι τη διαφήµιση, ούτε το συνολικό κόστος του γάµου. Ο σύζυγός µου στην αρχή τροµοκρατήθηκε, αλλά µετά, επειδή κατάλαβε ότι όλα αυτά γίνονται για τα νούµερα της τηλεθέασης, αντιλήφθηκε ότι ο δικηγόρος µας µπορεί να το διαχειριστεί. Εγώ πιστεύω ότι όλο αυτό είναι "καρφωτή" από κάποια γκόµενα που ζηλεύει».

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση