ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βίκυ Καγιά: Γιατί αποχώρησε από το GNTM

Θα παρουσιάσει το Dancing with the stars

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Σα βόμβα έσκασε η είδηση αργά το βράδυ της Πέμπτης (15/04), μέσω επίσημης ανακοίνωσης του καναλιού Star της Ελλάδος ότι η fashion expert Βίκυ Καγιά δε θα αποτελεί πλέον μέλος της κριτικής επιτροπή του GNTM. Ο λόγος, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, είναι ότι η fashion expert, μετά από τρία χρόνια συνεργασίας, θα αναλάβει την παρουσίαση του λαμπερού σόου «Dancing with the Stars», στο οποίο ο σταθμός επενδύει πολλά.

Η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή ''Πρω1νό'' για την αποχώρησή της από το Greece's Next Top Model. Συγκεκριμένα είπε:
«Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη, πάρα πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη για αυτό το νέο βήμα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν δυσκολεύτηκα και ότι δεν ζορίστηκα για να πάρω την απόφαση να αφήσω το GNTM.
Ένα πράγμα που σκέφτηκα πολύ σοβαρά, είναι πως κάποιες φορές στη ζωή πρέπει να ξέρουμε να σταματάμε και να προχωράμε πάρα πέρα, αν θέλουμε να λέμε ότι εξελισσόμαστε και προχωρούμε παραπέρα, να προσπαθούμε για κάτι παραπάνω και κάτι διαφορετικό.
Μαζί με το κανάλι με πάρα πολύ αγάπη και ωραία συνεργασία, είμαι πολύ τυχερή που με βλέπουν πρώτα σαν άνθρωπο μετά από τόσα χρόνια που συνεργαζόμαστε, ήρθαμε σε αυτή την κοινή απόφαση για το καλό όλων, να συνεχίσω με το Dancing with the stars και να αφήσω το GNTM την τέταρτη χρονιά του.
Το team συνεχίζει κανονικά. Δεν ξέρω αν θα γίνει αντικατάσταση ή αν θα μείνουν έτσι. Υπάρχει περίπτωση να βάλουν κάποιον άλλο στη θέση μου. Όποιους έχω σκεφτεί, τους έχουν ήδη δει σε δοκιμαστικά. Μπορεί να θέλουν να δουν κι άλλους».

Η Βίκυ Καγιά δεν απέκλεισε την πιθανότητα να δούμε τον Γιώργο Καράβα στη θέση του κριτή, ενώ ανέφερε ότι σίγουρα θα υπάρξουν από εκείνη κάποια guest στο GNTM.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση