ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βίκυ Καγιά: Απαντά για την αποχώρηση της Σοφίας Χατζηπαντελή

Τί λέει για τις κριτικές και τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί το GNTM

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Στην κάμερα της εκπομπής ''Super Κατερίνα'' μίλησε η Βίκυ Καγιά, η οποία μεταξύ άλλων έδωσε την δική της απάντηση, όσον αφορά στις κριτικές και τα αρνητικά σχόλια, που έχει δεχτεί το GNTM, αλλά και στην αποχώρηση της Σοφίας Χατζηπαντελή από την κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας.

Αρχικά, το γνωστό μοντέλο και μέλος της κριτικής επιτροπής, η οποία επέστρεψε στο GNTM, μίλησε για τις αρνητικές κριτικές που ακούγονται σχετικά με το ριάλιτι λέγοντας: «Λογικό είναι. Μια εκπομπή μόδας δεν είναι απολύτως κατανοητή από το ευρύ κοινό και τον κόσμο. Η Μόδα είναι ένας κόσμος μαγικός που είναι τέλειο να τον βλέπεις από την κλειδαρότρυπα, αλλά δεν είναι κατανοητός στο ευρύ κοινό τι είναι ωραίο και τι δεν είναι ωραίο. Γιατί είμαστε τέσσερις διαφορετικοί άνθρωποι, με τέσσερα διαφορετικά backrounds και τέσσερα διαφορετικά γούστα. Κι αυτό από μόνο του δημιουργεί συναισθήματα. Οπότε βεβαίως και δέχεται όλο αυτόν τον κυκεώνα».

Τέλος, η Βίκυ Καγιά μίλησε και για την αποχώρηση της Σοφίας Χατζηπαντελή από το ριάλιτι μόδας, επαναλαμβάνοντας ότι ήταν κάτι προγραμματισμένο. Όπως ανέφερε: «Η Σοφία ήταν προγραμματισμένο να είναι για τις οντισιόν. Δεν ήταν προγραμματισμένο να κάτσει παραπάνω. Στο bootcamp έρχεται μια νέα κοπέλα, η Μαίρη Βυτινάρος, η οποία θα είναι η model coach των κοριτσιών. Μετά θα δείτε πάρα πολλούς guests..».

Υπενθυμίζεται ότι, όπως είχε ήδη γίνει γνωστό, η Κύπρια κριτής αποτελούσε ένα από τα μέλη της επιτροπής, μόνο για τα auditions, γι' αυτό άλλωστε είχε και τον τίτλο της ''Guest Judge''.

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση