ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βασίλης Μπισμπίκης: «Λατρεύω τις πο...τάνες, τους ναρκομανείς...»

Τι εξομολογήθηκε;

Στο «Πρωινό» είχε βρεθεί πριν έναν χρόνο καλεσμένος ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος έδωσε απλόχερα στον ΑΝΤ1 μια άβολη στιγμή με την αφοπλιστική ειλικρίνεια του.

Ο τηλεοπτικός, Μάνος Βόσκαρης, μίλησε για την απόφαση του να ασχοληθεί με το θέατρο, αλλά και την αγάπη του για τους ανθρώπους που βρίσκονται στο περιθώριο.

«Στο θέατρο μπήκα στα 24 και έμεινα μέσα στο θέατρο σαν μοναχός. Όλη μου την ενέργεια τη διοχέτευσα μέσα στο θέατρο. Μπορεί και να κοιμόμουν εκεί. Ήταν η καταφυγή μου το θέατρο. Ο χώρος που ζούσα ήταν πολύ γοητευτικός για μένα και εξακολουθεί να είναι. Και ο χώρος της νύχτας, των ακραίων ανθρώπων. Παρατηρώ πάρα πολύ τη ζωή. Έχω στη ζωή μου ανθρώπους του περιθωρίου. Σχεδόν όλοι οι φίλοι μου είναι έτσι και έχουν παραμείνει από τα παλιά χρόνια. Τους λατρεύω αυτούς τους ανθρώπους. Λατρεύω τις πο@τάνες, τις πόρνες, τα τραβεστί, τους ναρκομανείς, τα junkie. Όλα αυτά τα λατρεύω. Αγαπάω τους ανθρώπους και δεν τους κρίνω. Προφανώς βοηθάω και στέκομαι όσο μπορώ», είπε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: athensmagazine

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση