ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ζιζέλ - Τομ Μπρέιντι: O «ψεύτικος» χωρισμός

Τί καλύτερο, από το να «παραπλανήσουν» την κοινή γνώμη, αλλά και τα media με ένα διαζύγιο, που σίγουρα δεν περίμενε κανείς;

Το θέμα του διαζυγίου της Ζιζέλ Μπούντχεν και του Τομ Μπρέιντι κυριαρχεί τις τελευταίες ημέρες παντού στο διαδίκτυο. Ωστόσο, δημοσιεύματα αναφέρουν μετά από καιρό πως αυτός είναι μάλλον ένας τρόπος να καλύψουν ένα «σκάνδαλο».

Πιο συγκεκριμένα, κάποιοι ήθελαν το ζευγάρι να χωρίζει λόγω της επιστροφής του Μπρέιντι στο ποδόσφαιρο, ενώ άλλοι κατηγορούσαν τη Ζιζέλ για απιστία. Όπως αποδεικνύεται όμως, οι λόγοι είναι μάλλον πολύ διαφορετικοί.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Μarca, το ζευγάρι υπέστη ανεπανόρθωτη ζημιά στα οικονομικά του, μετά την κατάρρευση του κρυπτονομίσματος FTX και σε καμία περίπτωση, δεν θέλει κάτι τέτοιο να κυκλοφορήσει στον Τύπο. Είναι άλλωστε, γνωστό πως ο Τομ Μπρέιντι είναι θερμός υποστηρικτής των κρυπτονομισμάτων και μάλιστα, είχε επενδύσει σε αυτό μεγάλο μέρος της περιουσίας τους.

Αν και το ποσό δεν είναι ακόμα σαφές, τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως δεν είναι καθόλου ασήμαντο. Αυτός είναι άλλωστε, και ο λόγος που δεν θέλουν κάτι τέτοιο να βγει στη δημοσιότητα. Τι καλύτερο λοιπόν, από το να «παραπλανήσουν» την κοινή γνώμη, αλλά και τα media με ένα διαζύγιο, που σίγουρα δεν περίμενε κανείς; 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

 

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Gossip  |  Ζιζέλ  |  Κόσμος  |  Διεθνή  | 

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση