ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ζιζέλ: Αυτός είναι ο νέος της έρωτας!

Είναι δισεκατομμυριούχος και πρώην διάσημου μοντέλου

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Νέο κεφάλαιο στη ζωή της Ζιζέλ φαίνεται πως ξεκινά, αφού μετά το πολύκροτο διαζύγιό της με τον Τομ Μπρέιντι, η καρδιά της χτυπά για άλλον άντρα..

Ο νέος της σύντροφος δεν είναι τυχαίος, αλλά ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης αλυσίδας πολυτελών ξενοδοχείων, Τζέφρι Σόφερ. Ο 55χρονος επιχειρηματίας είναι φίλος του πρώην συζύγου της, αλλά είναι και ο πρώην σύζυγος της Ελ Μακφέρσον. Το 2017 το ζευγάρι πήρε διαζύγιο.


Με την Ελ Μακφέρσον

Οι πληροφορίες ότι η Ζιζέλ είναι ζευγάρι με τον 42χρονο δάσκαλό της στο ζίου ζίτσου, Χοακίμ Βαλέντε τελικά δεν ήταν σωστές.. Σύμφωνα με την Daily Mail: «Η Ζιζέλ περνάει χρόνο με τον Τζέφρι Σόφερ. Βλέπουν ο ένας τον άλλον εδώ και αρκετούς μήνες και συναντιούνται κρυφά περίπου μία φορά την εβδομάδα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η περιουσία του Τζέφρι Σόφερ εκτιμάται στα 2,2 δισεκατομμύρια δολάρια! Στην κατοχή του έχει ιδιωτικά τζετ, ένα superyacht και τεράστιες εκτάσεις, ενώ μεταξύ άλλων ο 55χρονος είναι ιδιοκτήτης πολλών πολυτελών ακινήτων, συμπεριλαμβανομένου του εμβληματικού ξενοδοχείου Fontainebleau στο Μαϊάμι. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση