ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
11° Λευκωσία,
04 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Ζέτα Μακρυπούλια & Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η άγνωστη «τραγωδία» που έφερε τον χωρισμό

Το σοκαριστικό δημοσίευμα για τις δύο αποβολές

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Σα «βόμβα» έπεσε η είδηση του χωρισμού της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη πριν λίγο καιρό.

Το πρώην αγαπημένο ζευγάρι αποφάσισε έπειτα από 12 χρόνια σχέσης να τραβήξει χωριστούς δρόμους και το ανακοίνωσαν με δήλωση που παραχώρησαν στην εφημερίδα Espresso αναφέροντας: «Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και για αυτόν τον λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί».

Το Beautiful People είχε αποκαλύψει το ξεκίνημα της όμορφης αυτής σχέσης, η οποία χτίστηκε με πολλή αγάπη, αλλά και σεβασμό, Αυτό εξάλλου φαίνεται ακόμα και στην τελευταία απόφαση του ζευγαριού, αφού ο τρόπος με τον οποίο επέλεξαν να διαχειριστούν το τέλος της σχέσης του αντικατροπτίζει αυτήν την αγάπη και το σεβασμό.

Μετά από καιρό, μια μεγάλη αποκάλυψη έρχεται στο φως για το πρώην ζευγάρι, καθώς γίνεται λόγος για μια απίστευτη τραγωδία, που ευθύνεται για τον χωρισμό. Σύμφωνα με το «Yes Magazine», η Ζέτα Μακρυπούλια φέρεται να μίλησε σε οικεία της πρόσωπα, λέγοντας πως «έχασα δύο παιδιά του Χατζηγιάννη», αναφερόμενη σε δύο αποβολές που είχε κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

 

Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο, όμως, για προσπάθεια επανασύνδεσης. Προς το παρόν τα πράγματα φαίνονται να είναι ρευστά και τίποτα δεν αποκλείεται..

 

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση