ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ζελένσκι: Συναντήθηκε με κούκλο ηθοποιό του Χόλιγουντ!

Δε φαντάζεστε με ποιον..

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Με έναν από τους πιο όμορφους και διάσημους ηθοποιούς του Χόλιγουντα συναντήθηκε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Ο λόγος για τον Ορλάντο Μπλουμ, ο οποίος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας, όχι ως ηθοποιός, αλλά ως πρέσβης καλής θελήσεως της Unicef.

Στη συνάντησή τους οι δύο άντρες μίλησαν για την προστασία των παιδιών, που η ζωή τους άλλαξε ριζικά μετά τη ρωσική εισβολή, ενώ ο Ορλάντο Μπλουμ επισκέφθηκε κι ένα κέντρο για παιδιά και καταφύγια βομβαρδισμών στο Κίεβο.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε μεταξύ άλλων ο Χολιγουντιανός αστέρας στον Ζελένσκι: «Το να βλέπεις τα παιδιά, να βλέπεις στα μάτια τους την αγωνία... και όμως η δύναμη του ουκρανικού λαού είναι κάτι που πραγματικά προκαλεί δέος. Είναι τόσο τρομακτικό αυτό που συμβαίνει».

 

Μετά το πέρας της συνάντησής τους, ο Ουκρανός Πρόεδρος και ο Ορλάντο Μπλουμ μοιράστηκαν ένα βίντεο, μέσω ανάρτησης στους λογαριασμούς τους στο instagram, στη λεζάντα της οποίας αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Ο πόλεμος καταστρέφει την παιδική ηλικία των παιδιών της Ουκρανίας. Χιλιάδες σχολεία στην Ουκρανία έχουν υποστεί ζημιές ή έχουν καταστραφεί ολοσχερώς. Σχεδόν 2,7 εκατομμύρια Ουκρανοί μαθητές αναγκάζονται να σπουδάζουν στο διαδίκτυο ή σε μικτή μορφή. Περίπου 1,5 εκατομμύριο αγόρια και κορίτσια της Ουκρανίας κινδυνεύουν να εμφανίσουν κατάθλιψη, άγχος και άλλα ψυχολογικά προβλήματα».

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση