ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χουάν Κάρλος: Έχει «κρυφή» κόρη από εξωσυζυγική σχέση!

Νέο σκάνδαλο για τον τέως βασιλιά της Ισπανίας

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Νέο σκάνδαλο για τον τέως βασιλιά της Ισπανίας, αφού σύμφωνα με νέο βιβλίο, το οποίο έγραψαν δύο Ισπανοί δημοσιογράφοι και θα κυκλοφορήσει στις 8 Μαϊου, ο Χουάν Κάρλος έχει αποκτήσει μία κόρη από μία άγνωστη, μέχρι σήμερα, εξωσυζυγική του σχέση.

Η κρυφή κόρη του Χουάν Κάρλος, ονομάζεται Αλεχάντρα, γεννήθηκε στα τέλη της δεκαετίας του '70 ή στις αρχές της δεκαετίας του ' 80, είναι αριστοκράτισσα, παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού, ενώ δεν έχει βλέψεις για τον ισπανικό θρόνο, παρά το γεγονός ότι γνωρίζει την αλήθεια για τον πραγματικό της πατέρα εδώ και χρόνια.

Οι συγγραφείς του βιβλίου, με τίτλο: «King Corp: El Imperio nunca contado de Juan Carlos I», Χοσέ Μαρία Όλμο και Νταβίντ Φερνάντεζ, γράφουν χαρακτηριστικά αναφερόμενοι στην Αλεχάντρα: «Δεν μίλησε ποτέ για το μυστικό της. Είναι ψηλή, λεπτή και όμορφη. Έχει διαφημίσει διάφορα brand ρούχων και κοσμημάτων. Έχει πάθος με τη μουσική, τον πολιτισμό και τα ταξίδια και έχει δημιουργήσει τη δική της οικογένεια. Η δημοσιοποίηση περισσότερων πληροφοριών θα έθετε σε κίνδυνο τη διακριτικότητά της».


Το βιβλίο «King Corp: El Imperio nunca contado de Juan Carlos I»

Την ύπαρξη της κρυφής κόρης του Χουάν Κάρλος επιβεβαιώνουν τρία άτομα, σύμφωνα με το βιβλίο: μία πρώην ερωμένη του, ένας επιστήθιος φίλος επιχειρηματίας και ένας από τους πρώην συντρόφους της.

Υπενθυμίζεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αναφορά στην «κρυφή» κόρη του Χουάν Κάρλος, μιας και η Ισπανίδα βασιλική εμπειρογνώμονας Pilar Eyre αναφέρθηκε σε αυτήν τον Δεκέμβριο του 2017, μιλώντας στην εκπομπή «Chester In Love», του γνωστού Ισπανού τηλεοπτικού παρουσιαστή Risto Mejide.

Μπορεί ο Χουάν Κάρλος να είναι πλέον 85 ετών και οι δημόσιες εμφανίσεις του να είναι λιγοστές, ωστόσο στα νιάτα του υπήρξε μεγάλος καρδιοκατακτητής..


Ο τέως βασιλιάς, Χουάν Κάρλος με την τέως βασίλισσα, Σοφία.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση