ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Χάλι Μπέρι: Χαμός με τον σύντροφό της στο Instagram - Δημοσίευσε γυμνή φωτογραφία της

Όσα έγιναν γνωστά

Ο σύντροφος της Χάλι Μπέρι έφερε αναστάτωση στο Instagram. Ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας της Μητέρας, ο Βαν Χαντ, που είναι ζευγάρι με τη Χολιγουντιανή ηθοποιό τα τελευταία χρόνια, ανάρτησε μία φωτογραφία της στο μπαλκόνι.


Στο στιγμιότυπο, η Μπέρι ποζάρει ολόγυμνη έχοντας την πλάτη της γυρισμένη προς τον δρόμο κάτω από το σπίτι και τον φωτογραφικό φακό. Ο Χαντ όχι μόνο επέλεξε να δημοσιεύσει τη φωτογραφία, αλλά δεν κάλυψε καν τα επίμαχα σημεία της συντρόφου του.

Το στιγμιότυπο που ανέβασε: 

Στη λεζάντα, ο Χαντ έγραψε: «Χρόνια πολλά για τη γιορτή της μητέρας από τα βάθη της καρδιάς μου. Σκ..ά, δεν έπρεπε να το δημοσιεύσω αυτό! Αλλά... πρέπει να το παραδεχτείς αυτό... γα...ο!».

Στα σχόλια, κάποιοι τον επαίνεσαν για το πώς δείχνει τον θαυμασμό του στη Χάλι Μπέρι. Πολλοί όμως αντέδρασαν, τόσο για την ανάρτησή του για την Ημέρα της Μητέρας, όσο και για το γεγονός ότι δεν κάλυψε το πίσω μέρος του γυμνού σώματος της Μπέρι. Δεν έλειψαν και τα σχόλια εις βάρος της ηθοποιού, που τελευταία ποζάρει γυμνή, όλο και πιο συχνά. «Βάλε της και μερικά ρούχα» έγραψε κάποιος, ενώ ένας άλλος τόνισε: «Έτσι δείχνεις τον σεβασμό σου σε μια κυρία;». Τέλος, όσοι έστρεψαν τα βέλη τους προς την ηθοποιό, έγραψαν, μεταξύ άλλων: «Κάποτε οι γυναίκες δεν χρειαζόταν να βγουν γυμνές για να τραβήξουν την προσοχή».

Πηγή: Protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση