ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
31° Λευκωσία,
25 Ιουνίου, 2022
sport fm - listen live

WhatsApp: Ήρθε η μεγαλύτερη αλλαγή στην πλατφόρμα!

Δείτε πως θα ενεργοποιήσετε τις αντιδράσεις

Μεγάλες αλλαγές έρχονται στην πλατφόρμα του WhatsApp με τους χρήστες να ανυπομονούν για τις νέες ενέργειες που θα μπορούν να προσθέσουν στα μηνύματα που ανταλλάσσουν.

Η εταιρεία και ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ γνωστοποίησε πως θα επιτρέπεται η αποστολή μεγαλύτερων αρχείων, με μέγιστο μέγεθος τα 2GB όταν το όριο προηγουμένως ήταν μόλις 100MB.

Επιπλέον ένα νέο χαρακτηριστικό είναι πως οι χρήστες θα μπορούν να αντιδρούν μεταξύ τους με έξι emojis (τα οποία ωστόσο απεικονίζουν τις βασικότερες αντιδράσεις). Ωστόσο όπως είχε πρόσφατα δηλώσει ο υπεύθυνος του WhatsApp, Will Cathcart, μελλοντικά θα υποστηρίζονται όλα τα emojis και χρωματικοί τόνοι δέρματος.

Πώς θα γίνονται οι αντιδράσεις στο WhatsApp;

Οι χρήστες που εδώ και χρόνια ασχολούνται με τις υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων Meta, ή σχεδόν οποιασδήποτε άλλης μεγάλης πλατφόρμας, θα βρουν τις αντιδράσεις των μηνυμάτων πολύ εύκολα.

Τα βήματα:

  1. Άνοιξε τη συνομιλία όπου βρίσκεται το μήνυμα στο οποίο θέλεις να απαντήσεις.
  2. Πάτησε παρατεταμένα το μήνυμα που έλαβες και θέλεις να αντιδράσεις.
  3. Θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο με 6 emoji που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να αντιδράσεις.
  4. Επίλεξε ένα από τα 6 emoji στο αναδυόμενο παράθυρο για να το χρησιμοποιήσεις ως αντίδραση. Η αντίδραση του μηνύματός σου θα εμφανιστεί κάτω από το μήνυμα που επέλεξες προηγουμένως.

Πηγή: bestofyou.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση