ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Twitter: Όλες οι αλλαγές μετά την εξαγόρα από τον Elon Musk

Τίποτα δε θα είναι όπως το ξέραμε..

Το θέμα των ημερών είναι η εξαγορά του Twitter από τον Ελον Μασκ.

Ο νέος ιδιοκτήτης της πλατφόρμας, σχεδιάζει μια σειρά από αλλαγές και σίγουρα μετά από λίγο καιρό, τίποτα δεν θα είναι όπως το ξέραμε στην πλατφόρμα. Εμείς, τις συγκεντρώσαμε όλες ώστε να δείτε τι θα αλλάξει και να είστε... προετοιμασμένοι.

Έλον Μασκ: Η αγορά του Twitter και οι αλλαγές
Μια από τις πιο σημαντικές αλλαγές θα είναι η «ελευθερία του λόγου», όπως είπε ο ίδιος, μιας και τόνισε ότι ο αλγόριθμος του Twitter για την ιεράρχηση των tweets πρέπει να είναι δημόσιος και επικρίνοντας την τακτική της υπηρεσίας των διαφημίσεων που χρησιμοποιούσε η εταιρία. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Έλον ο Μασκ έχει περιγράψει φιλικές προς τον χρήστη τροποποιήσεις στην υπηρεσία, μερικές από αυτές είναι ένα κουμπί επεξεργασίας, αλλά και η καταπολέμηση των «spam bots». «Η ελευθερία του λόγου είναι το θεμέλιο μιας δημοκρατίας που λειτουργεί και το Twitter είναι η ψηφιακή πλατεία της πόλης, όπου συζητούνται θέματα ζωτικής σημασίας για το μέλλον της ανθρωπότητας» τόνισε ο Μασκ σε μια ανακοίνωσή του.

Για την ιστορία, να αναφέρουμε πως το Twitter δημοσίευσε ότι ο Μασκ εξασφάλισε 25,5 δισεκατομμύρια δολάρια δανείου και δανείου περιθωρίου και παρέχει δέσμευση μετοχών 21 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Μασκ, ο οποίος έχει περιουσία 268 δισεκατομμυρίων δολαρίων (έγραψε το Forbes), είπε ότι δεν ενδιαφέρεται πρωτίστως για τα οικονομικά του Twitter.«Το να έχουμε μια δημόσια πλατφόρμα που να είναι στο μέγιστο αξιόπιστο και ευρέως περιεκτική είναι εξαιρετικά σημαντική για το μέλλον του πολιτισμού. Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τα οικονομικά», είπε σε πρόσφατη δημόσια ομιλία.

Πάντως η πλήρη λίστα με τις αλλαγές ή τα σχέδια του επιχειρηματία δεν έχει διαρρεύσει πουθενά μέχρι στιγμής. «Μόλις κλείσει η συμφωνία, δεν ξέρουμε προς ποια κατεύθυνση θα πάει η πλατφόρμα», είπε ο διευθύνων σύμβουλος του Twitter, Parag Agrawal, στους εργαζόμενους τη Δευτέρα. Το μέλλον κοινώς, είναι ακόμα... άγνωστο. Το μόνο σίγουρο είναι πως αν μη τι άλλο, οι επόμενες κινήσεις του θα προκαλέσουν εντυπωσιασμό, όπως και κάθετί που κάνει.

Πηγή: fthis.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Media  |  Κόσμος  |  Elon Musk  |  Twitter

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση