ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
23° Λευκωσία,
18 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Το τρέιλερ του «House of Gucci» είναι εδώ και πρέπει να το δείτε

Η πλέον διαβόητη ιστορία εγκλήματος στον κόσμο της μόδας στη μεγάλη οθόνη

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ της ταινίας «House of Gucci».

Το έργο βασίζεται στο βιβλίο της Sara Gay Forden και είναι εμπνευσμένο από την αληθινή οικογενειακή αυτοκρατορία πίσω από τον θρυλικό ιταλικό οίκο Gucci.

Η πλέον διαβόητη ιστορία εγκλήματος στον κόσμο της μόδας έρχεται επιτέλους στη μεγάλη οθόνη. Περιλαμβάνει τα πάντα. Αγάπη, προδοσία, εκδίκησης και στο τέλος ... έναν φόνο. Οι Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto, Jeremy Irons και Al Pacino σκηνοθετούνται από τον Ridley Scott και το αποτέλεσμα είναι μαγικό.

Η αληθινή ιστορία

Ο κληρονόμος του brand, Maurizio Gucci (Adam Driver), παντρεύεται το 1973 με την Patrizia Reggiani (Lady Gaga). Το ζευγάρι αποκτά δύο παιδιά, την Allegra και την Alessandra. Κατά τη διάρκεια του κοινού τους βίου, η Patrizia Reggiani είναι γνωστή σοσιαλίστρια και αγαπά τα ήπια πράγματα στη ζωή, ο Maurizio Gucci από την άλλη φημίζεται για τις απερίσκεπτες δαπάνες του, που τον οδηγούν τελικά στην πώληση μετοχών (το 1993) της εταιρείας μόδας στην Investcorp, μια εμπορική τράπεζα με έδρα το Μπραχρέιν. Το τέλος της σχέσης τους έρχεται το 1985, όταν εκείνος φεύγει σε επαγγελματικό ταξίδι και δεν επιστρέφει ποτέ. Στην πραγματικότητα, εγκαταλείπει τη Reggiani για μια νεότερη γυναίκα. Εκείνος υποβάλλει αίτηση διαζυγίου και ξεκινά μια έντονη διαμάχη μεταξύ τους που τελειώνει το 1991.

Λίγα χρόνια μετά, το 1995, ο 46χρονος κληρονόμος πυροβολείται έξω από το γραφείο του στο Μιλάνο. Αργότερα αποκαλύπτεται ότι η πρώην γυναίκα του κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του και το 1997 συλλαμβάνεται. Γίνεται η «Μαύρη Χήρα» για τον ιταλικό Τύπο και η δίκη το αγαπημένο θέαμα για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, με συγκλονιστικές ανατροπές να βρίσκουν το φως της δημοσιότητας, όπως το ποσό 365.000 δολαρίων που δαπάνησε για να οργανώσει τη δολοφονία. Καταδικάζεται σε 29 χρόνια φυλάκιση και απελευθερώνεται το 2014.

Ακολουθεί το σχετικό τρέιλερ: 

 Υπενθυμίζεται ότι η πρεμιέρα της ταινίας θα γίνει στις 24 Νοεμβρίου 2021.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Gossip  |  Media  |  Viral  |  Κόσμος  |  GUCCI

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση