ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
10° Λευκωσία,
20 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

Το διαφημιστικό με τον ομοφυλόφιλο Άγιο Βασίλη που προκάλεσε αντιδράσεις

Το μήνυμα της νορβηγικής ταχυδρομικής υπηρεσίας

Με έναν ευρηματικό τρόπο, η νορβηγική ταχυδρομική υπηρεσία "Posten" ήθελε να "στείλει" το δικό της μήνυμα, με αφορμή την επέτειο των 50 ετών από την ημέρα αποποινικοποίησης των σχέσεων του ίδιου φύλου στη χώρα, που θα γιορταστεί το 2022, παρουσιάζοντας μία τρυφερή χριστουγεννιάτικη ιστορία.

Ειδικότερα, το διαφημιστικό "When Harry met Santa", που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ημέρες, αφηγείται το love story μεταξύ του Άγιου Βασίλη με τον σύντροφό του, Harry. Το 4λεπτο βίντεο δείχνει τη σχέση τους από την πρώτη γνωριμία του ζευγαριού, όταν ο Άγιος Βασίλης άφηνε τα δώρα στο σπίτι του, μέχρι τα επόμενα χρόνια που συναντώνται 1 φορά τον χρόνο.

Όσο περνάνε τα χρόνια, ο Harry φαίνεται πως κάνει διάφορες αλλαγές στην εμφάνισή του για να είναι περιποιημένος στην καθιερωμένη συνάντησή τους, δείχνοντας επίσης πως τον υπόλοιπο χρόνο, στενοχωριέται καθώς του λείπει ο σύντροφός του.

Εν τέλει, ο Harry παίρνει την απόφαση να στείλει ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη, γράφοντας "Αυτό που θέλω για τα Χριστούγεννα είσαι εσύ". Τότε, τη γιορτινή ημέρα, ο ίδιος λαμβάνει τα δώρα του μέσω Posten, ενώ ο Άγιος Βασίλης ήδη βρίσκεται στο σπίτι του αγαπημένου του. "Κανόνισα να έχω λίγη βοήθεια φέτος για να είμαι μαζί σου", αναφέρει ο Άγιος Βασίλης, χαρίζοντας ένα τρυφερό φιλί στον σύντροφό του.

Το βίντεο κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες και ήδη έχει συγκεντρώσει μισό εκατομμύριο προβολές μέσα στην εβδομάδα. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι αντιδράσεις δεν έλειψαν, με τους χρήστες του Twitter να μη δέχονται και τόσο θετικά τη συγκεκριμένη αφήγηση. Παρ'όλ'αυτά, οι περισσότεροι εκτίμησαν το μήνυμα, χωρίς να τους νοιάζει η οικογενειακή κατάσταση ή η σεξουαλική προτίμηση του Άγιου Βασίλη.

Δες το βίντεο:

Πηγή: madamefigaro.gr 

 

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση