ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θρήνος για πασίγνωστο παρουσιαστή

Πέθανε ο 6χρονος γιος του!

Θρήνος για τον πασίγνωστο παρουσιαστή του NBC News, Richard Engel, καθώς “έφυγε” από τη ζωή ο 6χρονος γιος του, Henry.

Ο Richard Engel είναι ο επικεφαλής του ξένου ρεπορτάζ και έχει εργαστεί ως πολεμικός ανταποκριτής του NBC News. Ο άτυχος δημοσιογράφος ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα για τον γιο του, μέσω του Twitter την Πέμπτη 18 Αυγούστου.

«Ο αγαπημένος μας γιος Henry πέθανε. Είχε τα πιο γλυκά μπλε μάτια, ένα μεγάλο χαμόγελο και ένα μεταδοτικό γέλιο. Πάντα τον περιβάλλαμε με αγάπη και μας ανταπέδωσε όσα του δώσαμε και άλλα τόσα. Mary και Richard», έγραψε στο Twitter.

Το άτυχο αγοράκι διαγνώστηκε με σύνδρομο RETT ως βρέφος. Πρόκειται για μία γενετική διαταραχή του εγκεφάλου που δεν έχει ακόμη θεραπεία. Το Εθνικό Ινστιτούτο Νευρολογικών Διαταραχών και Εγκεφαλικού επεισοδίου δήλωσε ότι η διαταραχή «χαρακτηρίζεται από φυσιολογική πρώιμη ανάπτυξη και ακολουθούμενη από επιβράδυνση της ανάπτυξης, απώλεια σκόπιμης χρήσης των χεριών, διακριτικές κινήσεις των χεριών, επιβράδυνση της ανάπτυξης του εγκεφάλου και του κεφαλιού, προβλήματα με το περπάτημα. επιληπτικές κρίσεις και διανοητική αναπηρία».

«Οι ερευνητές κάνουν εκπληκτική πρόοδο χρησιμοποιώντας τα κύτταρα του Henry για να βοηθήσουν στη θεραπεία του συνδρόμου RETT, ώστε άλλοι να μην χρειαστεί να υπομείνουν αυτήν την τρομερή ασθένεια», έγραψε ο δημοσιογράφος σε ένα άλλο tweet.

Πηγή: glance.gr

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση