ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τέλος το πένθος για τη βασίλισσα Ελισάβετ

Η ανακοίνωση του Παλατιού

Η περίοδος πένθους της βασιλικής οικογένειας για τον θάνατο της Ελισάβετ τελείωσε και επίσημα, όπως ανακοίνωσε το Παλάτι το μεσημέρι της Τρίτης. Έτσι ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ και η βασιλική σύζυγος του, Καμίλα επέστρεψαν κανονικά στις υποχρεώσεις τους.

«Η περίοδος του βασιλικού πένθους μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ έχει τελειώσει. Το account αυτό θα συνεχίσει να αντικατοπτρίζει το έργο του βασιλιά, της βασιλικής συζύγου και άλλων μελών της βασιλικής οικογένειας, όπως επίσης να θυμάται στιγμές από τη ζωή και το έργο της βασίλισσας Ελισάβετ» αναφέρει η σχετικά ανακοίνωσή του Παλατιού στα social media, η οποία συνοδεύτηκε με ένα πορτραίτο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Να τονίσουμε πως όσο διαρκούσε το βασιλικό πένθος, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας ήταν ντυμένα στα μαύρα και εμφανίζονταν μόνο σε υποχρεώσεις που κρίνονταν απαραίτητες.

Θυμίζουμε πως η βασίλισσα Ελισάβετ, που υπήρξε η μακροβιότερη μονάρχης στην ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών στις 8 Σεπτεμβρίου στο εξοχικό της, Κάστρο Μπαλμόραλ, στη Σκωτία. Η κηδεία της τελέστηκε τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)


Πηγή: fthis.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση