ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τέλος ο «Iron Man» για τον Robert Downey Jr.

Ο ηθοποιός δε θα επιστρέψει στο Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel

Τέλος ο «Iron Man» για τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, αφού ο επικεφαλής των Marvel Studios, Κέβιν Φάιγκι, απέκλεισε τον ενδεχόμενο επιστροφής του δια΄σημου ηθοποιού στο Κινηματογραφικό Σύμπαν της Μάρβελ.

Σε δηλώσεις του στο ''Vanity Fair'' ο Κέβιν Φάιγκι αποκάλυψε ότι η Marvel Studios δε θα φέρει πίσω τον ηθοποιό που ενσάρκωσε τον χαρακτήρα του ''Iron Man'' (Tony Stark),  μετά το θάνατο του χαρακτήρα στην ταινία «Avengers: Endgame» του 2019.

 

Αναφερόμενος στην τελευταία ερμηνεία του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. ως ''Iron Man'' ο Κέβιν Φάιγκι είπε: «Θα κρατήσουμε αυτή τη στιγμή και δεν θα την αγγίξουμε ξανά. Όλοι δουλέψαμε πολύ σκληρά για πολλά χρόνια για να φτάσουμε σε αυτή και δεν θα θέλαμε ποτέ να την αναιρέσουμε ως δια μαγείας με οποιονδήποτε τρόπο».

Τέλος, οι σκηνοθέτες της ταινίας «Avengers: Endgame», Άντονι και Τζο Ρούσο τόνισαν ότι ο χολυγουντιανός ηθοποιός είναι «διστακτικός» όσον αφορά την επιστροφή του ως Iron Man. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Τζο Ρούσο: «Ήδη αποχαιρετιστήκαμε με δάκρυα την τελευταία μέρα των γυρισμάτων. Όλοι έχουν προχωρήσει συναισθηματικά. Του υποσχεθήκαμε ότι θα ήταν η τελευταία φορά που τον αναγκάσαμε να το κάνει».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση