ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα καμώματα του Louis και η ''τρελή χαρά'' του Harry

Μερικές από τις πιο viral στιγμές της στέψης του βασιλιά Καρόλου.

Δέσποινα Άσπρου

Μπορεί τα βλέμματα να είναι στραμμένα σήμερα στον βασιλιά Κάρολο και στην βασιλική σύζυγο Καμίλα, ωστόσο όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα, οι μικροί royals και ο "άσωτος γιος" της οικογένειας, μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του Τύπου, με αρκετά στιγμιότυπα να γίνονται viral στα social media.

Από τα highlights δεν θα μπορούσε να λείπει ο μικρός Louis, o οποίος με τα καμώματά του έγινε κέντρο σχολιασμού.

Πιο συγκεκριμένα και σε αντίθεση με την πριγκίπισσα Charlotte που ήταν ιδιαίτερα σοβαρή και σχεδόν ανέκφραστη, ο μικρός Louis ξεκίνησε να βαριέται, να χασμουριέται, να προσπαθεί να συνομιλήσει με την αδερφή του, ενώ πριν καν τελειώσει η τελετή, εξαφανίστηκε.

Αδιάφορη δεν ήταν ούτε και η παρουσία του πρίγκιπα Harry, αφού αυτή ήταν στην ουσία η πρώτη δημόσια εμφάνιση με την οικογένειά του μετά την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του, Spare. O πρίγκιπας εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος στη τελετή στέψης και περνώντας τις πόρτες του Αβαείου μοίραζε χαμόγελα. Ο ίδιος παρακολούθησε την τελετή με προσήλωση, ενώ καθόταν πίσω από την αδερφή του βασιλιά, την πριγκίπισσα Άννα και τον δούκα του Κεντ. Να σημειώσουμε πως δεν είχε κάποιο ρόλο στη τελετή.

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση