ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Τα δόντια του Τζόνι Ντεπ σαπίζουν»... και γίνονται viral

Η όχι και τόσο αψεγάδιαστη οδοντοστοιχία του έγινε πηγή σχολιασμού στα social media.

Δέσποινα Άσπρου

Μια από τις πιο αισθητές παρουσίες στο Φεστιβάλ των Καννών ήταν σίγουρα αυτή του Τζόνι Ντεπ, με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας «Jeanne du Barry» στην οποία ενσαρκώνει τον βασιλιά Λουδοβίκο IE της Γαλλίας.

Και ενώ αρχικά σχολιάστηκε έντονα η εμφάνισή του και σαφώς, η επιστροφή του Χολιγουντιανού σταρ στη μεγάλη οθόνη, μετά την δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ, στην συνέχεια, το κοινό και κυρίως οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων, εστίασαν στο χαμόγελό του και πιο συγκεκριμένα στην όχι και τόσο αψεγάδιαστη οδοντοστοιχία του.

«Τα δόντια του Τζόνι Ντεπ κυριολεκτικά ΣΑΠΙΖΟΥΝ» αναφέρει ένας χρήστης του Twitter με καυστική διάθεση, ενώ ένας άλλος προσθέτει: «Γιατί να πρέπει να βλέπω τόσο κοντινές φωτογραφίες των δοντιών του Τζόνι Ντεπ παρά τη θέλησή μου», με έναν τρίτο να αναφέρει πως: η εικόνα «του χάλασε τη διάθεση» και τον έκανε να θέλει να βγει από το Twitter.

«Σταματήστε σας παρακαλώ να αναδημοσιεύετε εικόνες με το ανοιχτό στόμα του Ντεπ. Μου κόβουν τη χολή» σημειώνει κάποιος άλλος και τα σχόλια δεν έχουν σταματημό. Φυσικά, δεν ήταν λίγοι οι φαν του ηθοποιού που θέλησαν να τον υποστηρίξουν και να τονίσουν πως αγαπούν τις ατέλειες και την φυσικότητά του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση