ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
14° Λευκωσία,
01 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Συγκλονίζει η Shannen Doherty για τη μάχη της με τον καρκίνο

«Είναι η μέρα που αποφάσισα να ξυρίσω το κεφάλι μου…»

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Η Shannen Doherty δίνει εδώ και πολλά χρόνια τη δική της μάχη με τον καρκίνο και εξακολουθεί να παλεύει για τη ζωή της δίχως να το βάζει κάτω. Βρίσκεται στο τέταρτο στάδιο, όμως δηλώνει ότι δεν θέλει ο κόσμος να τη θεωρεί “ξεγραμμένη”.

Η ίδια μοιράζεται καθημερινά ιστορίες για τη μάχη που δίνει, με αφορμή τον μήνα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού.

Στην τελευταία της ανάρτηση, η Shannen Doherty αποκαλύπτει για την απώλεια των μαλλιών της και πως πήρε απόφαση να τα ξυρίσει.

«Όταν ξεκίνησα να κάνω χημειοθεραπεία, προσπάθησα να χρησιμοποιήσω ένα cold cap με την ελπίδα να σώσω τα μαλλιά μου. Ενώ για αρκετούς δουλεύει και είναι απίθανο, δεν δούλεψε για μένα. Τα μαλλιά μου άρχισαν να πέφτουν όταν τα έλουζα, είχα φαλακρά σημεία και έγινε ακόμη πιο δύσκολο να τα καλύπτω.

Τελικά πήρα την απόφαση να ξυρίσω ό,τι απέμεινε. Ήταν μια μάχη. Αγαπούσα τα μαλλιά μου. Με προσδιόριζαν και μου παρείχαν μια κουβέρτα ασφάλειας. Μοιράζομαι μαζί σας την ημέρα που αποφάσισα να ξυρίσω το κεφάλι μου» έγραψε η Shannen Doherty.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ShannenDoherty (@theshando)


Πηγή: faysbook.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Gossip  |  Media  |  Viral  |  Κόσμος  |  Shannen Doherty

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση