ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συγκλονίζει η Shannen Doherty: «Δε θέλω να πεθάνω, έχει εξαπλωθεί στα οστά μου»

Η ηθοποιός δίνει τη μάχη της με τον καρκίνο

Συνεχίζει να δίνει τη μάχη της με τον καρκίνο η Σάνεν Ντόχερτι, η οποία αποκάλυψε στο PEOPLE πως ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί στα οστά της.

Η πρωταγωνίστρια του «Beverly Hills, 90210» και του «Charmed» συγκλονίζει δηλώνοντας: «Δεν θέλω να πεθάνω.. Δεν έχω τελειώσει με τη ζωή. Δεν τελείωσα με την αγάπη. Δεν τελείωσα με το να δημιουργώ. Δεν τελείωσα με την ελπίδα να αλλάξω τα πράγματα προς το καλύτερο. Απλά δεν έχω - δεν έχω τελειώσει». 

 

Η 52χρονη πλέον ηθοποιός δεν χάνει την αισιοδοξία της και συνεχίζει να λαμβάνει θεραπεία. Υπενθυμίζεται ότι η ίδια διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού το 2015. Έκανε μαστεκτομή και υποβλήθηκε σε χημειοθεραπεία και ακτινοβολία. Τον Ιούνιο του 2023 αποκάλυψε ότι ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί στον εγκέφαλό της. Της είχε αφαιρεθεί ένας όγκος στον εγκέφαλο μήνες νωρίτερα.

Η Σάνεν Ντόχερτι συνεχίζει να δίνει τη δική της μάχη, ενώ είναι αποφασισμένη να ευαισθητοποιήσει και να συμβάλει στην έρευνα για τον καρκίνο, αφού όπως έχει η ίδια πει: «Είναι τρελό για μένα [ότι] δεν έχουμε ακόμη θεραπεία... Η μεγαλύτερη ανάμνησή μου δεν έχει έρθει ακόμα.. Προσεύχομαι. Ξυπνάω και πέφτω για ύπνο ευχαριστώντας τον Θεό, προσεύχομαι για τα πράγματα που έχουν σημασία για μένα χωρίς να ζητάω πολλά. Αυτό με συνδέει με μια ανώτερη δύναμη και την πνευματικότητα. Η πίστη μου είναι το μάντρα μου».

Στις 7 Δεκεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα το επόμενο εγχείρημα της ΄Σάνεν Ντόχερτι, το podcast «Let's Be Clear with Shannen Doherty», το οποίο θα είναι, σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου μια: «ωμή και ειλικρινής εξερεύνηση της προσωπικής διαδρομής της Shannen που θα καλύπτει τα πάντα, από τις τηλεοπτικές και κινηματογραφικές της επιτυχίες μέχρι τη μάχη της με τον καρκίνο στο τέταρτο στάδιο, τις φιλίες, τα διαζύγια και πολλά άλλα. Το podcast θα αποτελέσει επίσης μια πλατφόρμα για να μοιραστεί η Σάνεν την εμπειρία της ζωής της, τη δύναμη που την οδήγησε σε δύσκολες στιγμές και τις ελπίδες και τα όνειρά της για το μέλλον». 
 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση