ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Survivor: «Η Κάτια Ταραμπανκό έχει τακτική στο παιχνίδι» - Ποια το είπε;

Όσα είπε μπροστά στην κάμερα

Το Survivor είναι το τηλεοπτικό πρόγραμμα που έχει μπει και πάλι στις ζωές της τελευταίες εβδομάδες και όσα συμβαίνουν στον μακρινό Άγιο Δομίνικο έχουν καταφέρει να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρουν του τηλεοπτικού κοινού. Οι χαρακτήρες των παικτών έτσι όπως βγαίνουν προς τα έξω έχουν βρεθεί στο επίκεντρο του σχολιασμού.

Η Ραμόνα Βλαντή, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συμμετοχή του φίλου της Περικλή Κονδυλάτου στο ριάλιτι επιβίωσης αλλά και τη στρατηγική της Κάτιας Ταραμπανκό και του Αλέξη Παππά.

“Στο Survivor θα μπορούσα να ζητήσω πολλά για να πάω αλλά έβαλα πρώτα τα παιδιά μου και μετά το γεγονός ότι έχω να κάνω γυμναστική πολλά χρόνια. Νομίζω έχουν μπερδευτεί λίγο και έχει μπερδευτεί και ο φίλος μου ο Περικλής με αυτό, είναι παιχνίδι επιβίωσης, ο Περικλής κοιτάει χαρακτήρες αλλά δε θα την πάρει μαζί του την Κάτια μετά. Όλοι ξέρουμε ότι η Κάτια είναι δυναμική και πιο σκληρή. Δε μπορείς να την ψηφίσεις γιατί σου φέρνει πόντους. Η Κάτια έχει σίγουρα στρατηγική και ο Αλέξης Παππάς. Ο Αλέξης έχει τη μεγαλύτερη στρατηγική είναι πολύ ψεύτικο αυτό που κάνει” ανέφερε μεταξύ άλλων η Ραμόνα Βλαντή.

Πηγή: tlife

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση